Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co myślicie o tej postaci ja go kupiłem i myślę że to dobrze wywalone ip lecz kiedy gram inna postacia to myślę że powinni go znerfic po prostu jak ktoś idzie dobrym buildem to nie ma szans no chyba że ktoś inny lepiej gra proszę o.wypowiedzi

1375207970-U250359.png

Opublikowano

Xin jest na prawdę świetnym champem, nie uważam ze potrzebującym nerfa. Poza tym jakiś czas dostał takowego, choć mało odczuwalnego. Jak nie kontruję się odpowiednio i daje się feedować takiego - jak prawie każdemu innemu offtankowi/assasinowi będzie potem szło świetnie, wpadnie i zrobi masakrę.

Opublikowano

Xin jest moim ulubionym meele. Łatwy do ogarnięcia i robi prawdziwy burdel w szeregach wroga jak się go ogarnie.

Bardzo fajny doskok z E, w połączeniu z nawet 80% zwiększeniem szybkości ataku z W i wzmocnieniem 3 kolejnych ataków z Q robią swoje.

Dobrze ogarnięty Xin jest bogiem 1vs1.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Sam gram xinem na poczatku kup berki pozniej miecz 80% ataku i cos tam jeszcze daje zapomnialem nazwy potem widmowy tancerz i jeszce raz ten miecz a skile maxuj e potem q w miedzy czasie r i na koncu w jak bd mial 200+ ataku to z q bd bil po 500+

LoL^^

Opublikowano

@Zieloo

Naucz się grać, kupujesz "Sword of the Divine" i Jax nie ma uników, zostaje mu 4k hp, ulti tryndka przez 6 sekund... Jax pada :) Xin ma dość wyrównane szanse, zależy jaki build/feed

Opublikowano

Sam gram ta postacia, ale jestem poczatkujacym , czy moze mi ktos powiedziec jakie itemy kolejno dla niego kupywac?

Opublikowano

Xin jest moim ulubionym meele. Łatwy do ogarnięcia i robi prawdziwy burdel w szeregach wroga jak się go ogarnie.

Bardzo fajny doskok z E, w połączeniu z nawet 80% zwiększeniem szybkości ataku z W i wzmocnieniem 3 kolejnych ataków z Q robią swoje.

Dobrze ogarnięty Xin jest bogiem 1vs1.

Ja mam jednak wrażenie, że bogiem 1v1 to jest Jax. Razem ze swoim dodge większość postaci a'la trynda, yi etc może mu naskoczyć. Bije z autoataku = co chwile dodge = co chwile stun. Do tego jakiś mocny lifesteal (thronmail?) i xin gryzie glebę.

Jednak nie mogę się nie zgodzić - xin jest super pickiem. Bardzo łatwy do gry i do tego dość mocny. Jak się nafeeduje to nawet cholernie mocny. Pasyw umożliwia długi pobyt na linii. Slow + doskok z E, podbicie + większe dmg z q. AS z W. Ulti zabierające obszarowo hp w %. Czego chcieć więcej?

ps. SoD - taa, tym jednym itemkiem nie wygrasz z jaxem. No chyba, że jest to chujowy jax ze statami 0/8/3 i pro nafeedowany trynda z 15/1/8.

Nie jestem specjalistą od jax'a, jednak albo nigdy nie grałem przeciwko dobremu tryndzie / yi / xinowi, albo jax faktycznie jest cholernie ciężki do zabicia przez melee.

Opublikowano

Kolejny...

PRZECZYTAJCIE OPIS PRZEDMIOTU "SWORD OF THE DIVINE"

Sry za duże litery, ale to żeby zauważyli

Aktyw sprawia, że NIE DA SIĘ uniknąć ataków!

0 uników = 0 stunu, xin lub tryndek mają większe dmg z AA, i nie cyckają się wampiryzm zaklęć i kradzież życia na raz, tylko samą kradzież życia... Tryndek zmniejsza dmg, Xin wyrzuca w powietrze

Xin i Tryndek>Jax

Mam wszystkie postacie i wszystkimi grałem dosyć długo