Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[GTA:EFLC][Problem] Rejestracja

zwirek11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Posiadam orginalne gta IV EFLC z dodatkami the ballad of gay tony oraz the lost and damned i po instalacji gry nie moge jej zarejestrowac lapcie screena z bledem ktory wystepuje: http://w155.wrzuta.pl/obraz/4lns1OgRaHz/ss

taki blad wyswietla sie jezeli ktos nie ma polaczenia z internetem lecz ja je mam probowalem zainstalowac gta u kumpla i mu normalnie smiga a ma tego samego dostawce internetu wiec nie wiem w czym tkwi problem...

prosze o jak najszybsza pomoc oczywiscie poleca + czy - jak kto woli

sygnan.jpg
Opublikowano

Jak raz zainstalujesz, już dalej nie pójdzie, tak mi się zdaje.

A jeżeli nie, spróbuj zrestartować router, bądź sprawdź wtedy, kiedy twój kolega ma włączony komputer.

OIE6isU.png

Opublikowano

niestety nie mam routera mam lan kabel jest bezposrednio do komputera podlaczony... ; /

a jest taka opcja ze cos mi blokuje te gta ? nie mam powgrywanych firewalle itp.

sygnan.jpg
Opublikowano

Jak raz zainstalujesz, już dalej nie pójdzie, tak mi się zdaje.

A jeżeli nie, spróbuj zrestartować router, bądź sprawdź wtedy, kiedy twój kolega ma włączony komputer.

Ty chyba nie do konca zrozumiales... ja nie sciagam internetu od kolegi tylko mamy ta sama radiowke u niego wszystko cacy a u mnie wyskakuje blad ze komputer nie jest polaczony z internetem..

juz odlaczalem kabel i nadal nic... myslalem ze cos mi blokuje ta aplikacje... instalowalem 2x

sygnan.jpg
Opublikowano

Ja mam xp home edition z dodatkiem sp3 a kolega viste z sp1 (chyba)

Proglem polega w tym ze nie moge tej gry aktywowac a bez aktywacji nie da sie zagrac probowalem crackowac ale nie pomoglo ;/

Problem jest w tym ze sa 2 pola unlock code (cos takiego) i pole SERIAL pole SERIAL powinno sie automatycznie wypelnic gdy ktos ma dostep do internetu a ja mam dostep do internetu i nie chce sie wypelnic a pole unlock code wypelnia sie serialem z pudelka i powinno wszystko smigac mojemu kumplowi normalnie automatycznie wypelnia sie pole SERIAL a mi nie i nie wiem w czym jest problem bo mamy tego samego dostawce internetu (internet radiowy)

sygnan.jpg
Opublikowano

Przecież da się grać bez rejestracji, ja grałem (mam oryginał). A w tym unclock code chyba wpisywałem tylko jedno, nie pamiętam dokładnie jak miałem z instalacją, ale żadnej rejestracji na pewno nie robiłem

Mam wyłączone wyświetlanie sygnatur :3

Opublikowano

nie da rady trzeba zaktualizowac gre czy cos takiego nie ktorym to sie robi automatycznie a mi nie chce a do tego aktualizowania wymagany jest internet a ja go mam i nie dziala ;/

sygnan.jpg
  • 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...