Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hi,

szukam dobrego buildiu dla Shaco,

a także jakie kupywać runki i co robią, runki. (nigdy tego nierozumiałem.)

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Rozumiesz co to znaczy, chcę DOBRY , PRZETESTOWANY Build? Nie chce szukać, bo nie wiadomo jakich forach, tylko zadałem pytanie tutaj.

Jezeli nie masz zamiaru, odpisywać na pytanie, to nie odpisuj wcale.

Miyoshi

Slayer -.-

Opublikowano

Myślę, że np. na mobafire każdy z tych buildów jest przetestowany. Nie podobają ci się? To sobie kurwa złóż własny. Zagraj na nim 200 gier i może uznasz, że jest przetestowany i sprawdzony.

ps.

Nie napisałeś nigdzie, że ma być to przetestowany build. GL!

Opublikowano (edytowane)

Kiedyś byłem napalony na tą postać. Lecz powiem Ci ,że szkoda czasu na shaco ;/

Edytowane przez suchy1

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano (edytowane)

Szkoda czasu na Shaco? Tylko noobki tak mówią... To że postać jest trudna do ogarnięcia, nie sprawia, że jest kiepska. Mój 2 assassin ;)

1. Latarnia, must be to jungle, dodatkowo wardujesz smoka i co uważasz za potrzebne

2. Butki, mogą być mobilitki, bo będziemy gankować i junglować, później warto zmienić na merce

3. Coś do ataku, może Youmuu Ghostblade? Wedle uznania, czy Cię feedują czy nie...

4. Dalej, cieniasy, dajesz radę? Atak, bloodthrister, infinity edge, phantom dancer... Nie? To survi, uniwersalny jest Banshees veil

I dalej lecisz według punktów 3 i 4...

//Edit:

Masterki z naciskiem w utility na exp i neutralne buffy, reszta w offensive

Zaczynasz z W i albo od blue buffa:

stawiasz zabawki na blue, potem wolfy, wraithy, golemy i jak czujesz się na siłach red buff

Golemy:

2 zabawki na golemy, 2 na red buffa, teraz jak wraithy się zrespią, jednego (największego) ubijasz ze smite, wracając zabawka na red buffa, i ubijasz golemy. po golemach kolejna zabawka na red buffa, teraz reda i dalej jak leci :)

Czary biorę zawsze smite+flash albo smite+ghost

Edytowane przez Shibitos
Opublikowano

Shaco nadaje się na build pod crit .

Q i atakuje , może zeslowdować E ...

Berserki-Phantom Dancer-Bloodthirster-Infinity edge -Infinity edge- Infinity edge .

400 DMG + crit = 1000 dmg crit , 100% szansy na crita .

Opublikowano

Shaco imo nie jest przyszłościową postacią bo o ile kiedyś był fajny to teraz jest słaby, papierowy i łatwo mu popsuć jungle. Nawet jak się zfeeduje nie będzie takim zagrożeniem jak inni

Taka bardziej 4fun postać

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano (edytowane)

Opal, być może, ponieważ każda postać jest warta uwagi :)

Ale szkoda, że go znerfili, lecz nadal jest odczuwalny... Jeśli nie grasz rankedów tylko normale, to ludzie i tak mu jungli nie zepsują, bo ich jungla nie obchodzi, tylko pre-made mają junglera, randomy myślą wtedy, że jest 4v5 ;d

Edytowane przez Shibitos
Opublikowano

Hmmmm... Właściwie nowy tryb rozgrywki, daje nowe możliwości, starym postaciom, i wśród tych postaci jest właśnie - Shaco. Niezła mobilność, dobry dmg na początku rozgrywki, dzięki Q możliwość przejmowania pkt. zanim wróg zorientuje się że na nim jesteśmy. Taką samą szansę otrzymali Eve i Twich - grałem wczoraj z Eve i Twichem na Domionion, w jednym teamie - wygraliśmy przewagą 200pkt. Dlatego, jeśli myślisz o grze na nowej mapie - Shaco jest dobrym wyborem, nie tylko for fun.

A build:

Cloth armor + 5 potek do jungli.

Po powrocie buty.

Latarnia

Boots of Mobility lub Berserker.

Trinity Force

Frozen Malet/ Infinity Edge

Infinity Edge/ Frozen Malet

Banshee's Veil/ Guardian/ The Bloodthirster/ Phantom Dancer

Runy:

Czerwone - A. pene.

Zółte - Armor.

Niebieskie - Cd. reduction.

Brązowe - A. pene.

Opublikowano

Twich jest dalej dobry na 5v5 tylko ludzie nim nie grają bo trzeba dobrze stanąć i jest penta. Ale co prawda to prawda nie ma nic bardziej denerwującego jak invi, który wbija się na tyły i kradnie baze ;x

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Nie prosiłem o denne komentarze, że Shaco jest słaby. Tylko o build i runy, a nie kto Wam się podoba i jaki on waszym zdaniem jest.

Mozna zamknąć, zmieniłęm postac na Akali.

Miyoshi

Slayer -.-

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...