Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z WR korean

memo20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam taki problem: http://imageshack.us/photo/my-images/94/problemzwrkorean.jpg/ nie pojawia się "Game Start" już od 2 dni. Ściągnąłem te 3 rary z grą wypakowałem jeden ponieważ każdy z nich waży tyle samo po wypakowaniu (2,60 gb) i te same pliki są. Wypakowałem do F:/Nexon/ odpalam grę przez NexonPlug, przez stronkę tą koreańską (Game Start na czerwono) i przez ikonkę i skutek jest ten sam gra się nie włącza bo nie pojawia się Game Start. Moje pytanie dlaczego nie mogę odpalić koreana? ostatnio grałem jakiś rok temu w koreańca i było wszystko ok.

Opublikowano

1. wylacz anty wirusa

2.spróbuj przez nexon plug

3.czekaj

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano (edytowane)

ok nie wiem czemu ale chociaż ściągłem te rary wkleiłem do folderu nexon/warrock to i tak ściągały mi się wszystkie patche ... ok ściągnąłem a teraz jak odpalam grę to hackshield pro zatrzymuje się na dwóch kreskach i dalej nie idzie. odpalałem przez nexonplug i przez tą koreańską stronkę i to samo. Co mam robić?

edit. odrazu mówię że nie mam anty vira.

Edytowane przez memo20
Opublikowano

wylacz zaslony windowsa ,a jak to nie pomorze to pozostaje ci czekanie

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

wszystko mam powyłaczane ... nawet jeszcze raz zainstalowałem koreańca (patchował się) naciskałem ten przycisk check files sprawdziło pliki potem pobrało 7 patchów łączna waga 7mb i po tym jak właczę na game start to dalej mam to samo że hack shield się ładuje do 2 kresek czekam z 5-8 min i potem sam się wyłącza hack shield i gra sięnie uruchamia ;/. Ma kto jeszcze jakieś pomysły co zrobić żeby odpalić tego koreańca? w tamtym roku normalnie mi się odpalał a teraz jakieś dziwaczne sytuacje...

Opublikowano

Też tak kiedyś miałem . Reinstall pomógł zrób jak ja robie:

Zainstaluj Koreana

Spatchuj ręcznie HS

Podmień pliki

Zaczekaj, aż nowy Patch się załaduje

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

jak spatchowac recznie tego hs ????

i o co chodzi z podmienieniem plikow bo mam taki sam problem jak kolega

nie wlacza mi sie game start

@MEMO20

jakby ci sie udalo zrobic to , to sie podziel wiedza bo mam taki sam problem

1922035944.gif

ninjack.gif

Uploaded with ImageShack.us

/AceBoy: Proszę się dostować do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...