Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[LD] Opanowanie kontroli nad snem.

mromgwtf16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O hai.

Miesiąc temu czytałem o LD. Teraz wejście do LD jest dla mnie pestką. Po prostu idę spać, i mam świadomy sen, zdaża się to raz na 2-8 dni. Skąd to umiem? Auto sugestia ;) Po prostu tak tym LD się podnieciłem, że myślałęm o nim całymi dniami.

Teraz przejdę do rzeczy.

Dzisiaj miałem pierwszy FULL świadomy sen. Trwał długo. Chciałem zacząć latać. No i co, nie mogłem latać... Tak samo chciałem się przenieść na mapkę z cod4... nic... mogłem jedynie chodzić gdzie chcę, wyrywać dupy ^_^.

Więc mam pytanie to osoby która ma świadome sny... Jak udaje wam się tworzyć rzeczy, latać itp. ?

appletag.png
Opublikowano

O hai.

Miesiąc temu czytałem o LD. Teraz wejście do LD jest dla mnie pestką. Po prostu idę spać, i mam świadomy sen, zdaża się to raz na 2-8 dni. Skąd to umiem? Auto sugestia ;) Po prostu tak tym LD się podnieciłem, że myślałęm o nim całymi dniami.

Teraz przejdę do rzeczy.

Dzisiaj miałem pierwszy FULL świadomy sen. Trwał długo. Chciałem zacząć latać. No i co, nie mogłem latać... Tak samo chciałem się przenieść na mapkę z cod4... nic... mogłem jedynie chodzić gdzie chcę, wyrywać dupy ^_^.

Więc mam pytanie to osoby która ma świadome sny... Jak udaje wam się tworzyć rzeczy, latać itp. ?

Latać nie możesz i sie teleportować bo chyba masz za mało ramu ;/

Gość malutki688
Opublikowano

zeby latac i dodawac mody musisz miec dostep do konsoli

Opublikowano

po prostu myśl o tym we śnie albo powiedz na głos "chce się przenieść tam i tam" ja tam używam LD do czego innego jak już mam i mapa COD4 jest dość dziwnym wymysłem, serio

Opublikowano

Nie wiem czy Ci cod4 pójdzie ;/. Zależy ile masz ramu, i nie wiem czy twój mózg da rade wygenerować całą mapę xD. Ja bym tam całej mapy nie zapamiętał ;p.

obraz24.png

Opublikowano

Też mam często świadome sny, i podobny problem jak autor . Ale znam pewien sposób który czasami u mnie skutkuję.

I wiem że to co teraz napiszę zabrzmi jak z filmu incepcja ale u mnie działa.

Gdy w śnie mówię sobie : Chce latać, albo tak pomyślę nic się nie dzieje. po prostu dalej chodzę ._.

Spróbuj "podrzucić" świadomości że chcesz latać , nie wiem jak to opisać. Po prostu nie myśl " chce latać" tylko "czuj że latasz" .

Jeśli dobrze się skupisz to ci wyjdzie.

A co do zmiany otoczenia, bądź "mapy" w śnie , jeszcze tego nie ogarnąłem -.- .

Mimo wszystko świadome sny są całkiem niezłe i warto się tej "tajemnej" sztuki nauczyć. Tym bardziej że nie jest to trudne. Trzeba tylko chcieć.

@up: Dobry poradnik, przyda się, dzisiaj wypróbuję , leci + :)

Opublikowano

Może masz za mało ramu??? Hah żartuje ja jak Za ktoryms razem próbowalem to najpierw byly to latajace penisy stworzylem sobie jednego i polecial do gory a nastepnie zlecialem z 800 metrow przy czym zrywajac sie rozbilem glowe o biurko tak wiec jest to mozliwe ale cholernie trudne do wykonania

A co do map z coda to jak wchodzisz i klikasz new game to mysl caly czas wyobraz sobie ja pamietaj nigdy nie klikaj load game bo wczyta sie stara mapa xD

Jebnij - to nie bloi

Opublikowano

Hmm... czekam na świadomy sen, tej nocy nie udało mi się wejść... może dzisiaj, jutro, nie wiem. Taa, dobra porada z tym, że nie myśl "chcę latać" tylko CZUJ że chcę latać :)

Tylko najgorsze jest to że nie mogę się teleportować :/ Np. chcę skoczyć z wysokości, to muszę tam z buta dawać, i to jeszcze zależy od tego, gdzie się zrespie.

Jak mi się uda wejść w LD to po próbuje i powiem wam wyniki ;)

appletag.png
Gość malutki688
Opublikowano

Hmm... czekam na świadomy sen, tej nocy nie udało mi się wejść... może dzisiaj, jutro, nie wiem. Taa, dobra porada z tym, że nie myśl "chcę latać" tylko CZUJ że chcę latać :)

Tylko najgorsze jest to że nie mogę się teleportować :/ Np. chcę skoczyć z wysokości, to muszę tam z buta dawać, i to jeszcze zależy od tego, gdzie się zrespie.

Jak mi się uda wejść w LD to po próbuje i powiem wam wyniki ;)

jak nie masz trawy to nie polatasz kolego

Opublikowano

Mi się dzisiaj w nocy stało tak że zamyśliłem się na tym co mi się śniło ( półsen miałem półświadomość ) gdy nagle jakbym chciał się obudzić i we śnie się przewróciłem i obudziłem i kopłem mojego psa xD

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

1.Nie radze latać w śnie stracisz nad nim kontrole coś nie pójdzie tak jak myślisz albo sen zamienia się w koszmar albo gubisz coś.

2.Za drzwiami będzie ta mapa.

1330007971-U359964.png

Opublikowano

też tak kiedyś próbowałem i mi coś wyszło, jak dobrze pamiętam chciałem się unosić kilka cm nad ziemią, we śnie wyszło ale później sie okazało że pół nocy przespałem w kuchni :D ale to tylko jednorazowa akcja była :D

kilka dni/tygodni treningu przy tym i już można śnić o czym się chce, tylko trzeba mieć silną wolę i chęci

a zamiast mówić sobie "chce latać" itp tak jak napisali to juz wyżej, lepiej myśleć że się lata

@chyba popróbuje tak znowu z LD, może wyjdzie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...