Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] Stary Dobry Metin czy Epiki i wgl

28 użytkowników zagłosowało

1. 1. Stary metin czy Epiki ?

• Stary!!!
      16
    • Nowy!! EPIKI!!!@@!@!
      12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Robie pliki pod dedyka, i zastanawiam sie jaki serwer bedzie lepszy czy stary dobry metin < pl z 2k8 > czy moze 2k10 full epiki i nowe mapy ?? . Moje zdanie : Stary Dobry metin :) HARD :D Oddawajcie swoje glosy ;) jak zly dzial to prosze o przeniesienei :)

Nie zbieram niczego,ani + ani -, wole zebys to wlasnie Ty kliknął w ten link PAJACYK . Jezeli jestem w stanie komuś pomoc to pomogę

Opublikowano

Chcesz mieć ludzi na serwerze to zrób z Nowymi broniami, zbrojami itp. Bo na Hard nikt nie będzie grał, no może parę osób -.-

Opublikowano

@up kurde ale panowie to jest tak , ze gadalem na ts i vt na roznych kanalach i "dzieciarnia" mowila ze wola easy epiki i wgl, a starszy rocznik starego dobrego metina gdzie nie bylo av1, syrkow i wgl ;)

Nie zbieram niczego,ani + ani -, wole zebys to wlasnie Ty kliknął w ten link PAJACYK . Jezeli jestem w stanie komuś pomoc to pomogę

Opublikowano

Zrob starego serwa w stylu xlast :) Nie musi byc az taki hard ale jedyne epiki to syrki itp :) bez nowych zbrojek bez niczego

Takie moje zdanie

Metin2.Co.Kr

Kupie ! ;

Ku Czar. Ostrze

Pomoc Smoka ;

Fms +6 - 9 Kd Pod Expa ( najlepiej +5 )

Oz Błogo, Czarowana Zbroja

Zbroje Dla Sury ( Mistyczna, Mglista, Twarzy Ducha, Duchowa ) +0 - 6 + Pz + Defa +5

Branze Z Bialego Zlota + 1,5k - 2k Pz

Srebrny Naszyjnik + 1,5k - 2k Pz

Skorzane / Drewniane Buty + 1,5k - 2k Pz

Nick ; Spok0jnyWP

Lvl ; 47 +

Koń ; Bojowy ( 12 lvl )

Nick ; Nerw0wyBuff

Lvl ; 26

Koń ; Brak

JINNO !

Aktualizacja; 5 Sierpnia 2011

Opublikowano

Poczekam jeszcze troche :) na wypowiedzi innych. Bede testowal pliki na serwerze hm. Dam znac jak cos ;) < nadal planuje zrobic serwer cos takiego jak xlast :) moze moje zdanie sie zmienic >

Opublikowano (edytowane)

Zrób serwer taki jak Metin2.SG z minimalnie większymi ratami i np pierscionki expa z metkow tak jak sa na 1h albo iles to zrób żeby dropiły na 10/20h a i co najwazniejsze żeby dało sie handlowac z innymi ludzmi itemkami z IS

Edytowane przez PerryPb
Opublikowano

Wiem że to co napiszę jest błahe, ale

To jest ukryta treść, proszę

Ten temat służy do wymiany zdań o "ideale" serwera. Dużo ludzi juz się tam wypowiedziało. Poczytaj trochę i wyciągnij wnioski.

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Moim zdaniem nie bylo leprzego metina niz NewLongju (stare) takie na ktorym za 1 grupke dzikich pieskow 10 lvl wpadlo to bylo cos :D Ja znam mase osob ktore chetnie pogralo by na newlongju

Opublikowano

@F5

Opublikowano

hard to tylko nuda

chcesz miec dobry serwer to wzoruj sie na xenoxmt2

nie macie racji;]

no moze troche;]

wiele osob by zagralo na serwerze na ktorym decyzja o wygranym pojedynku byla by sila bonow na np wojownika 10% badz kd+4

na te nowe serwery duzo osob idzie, ale jak bys zrobil naprawde ciekawie zrobionego serwa harda bylo by duzo osob. dam przyklad:

avalon mt2 na poczatku max lv 99 jedna nowa bron na 80lv i tyle. kd+5 naprawde serwer byl jednym z lepszych wiec to nie prawda ze one nie maja sensu wystarczy dibrze zrobic pliczki;]

;]

Opublikowano

POSTANOWILEM ! SERWER BEDZIE HARD. BEDZIE PODOBNY JAK PL Z 2008K BEZ BRONI 80 LVL BEZ KD +5 I WGL :) BEDZIE SIE NAZYWAL " The Real mt2 " mozna zamknac :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...