Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wrzuty/obrazliwe slowa na Klub Fc Barcelona

NajnowszyKox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzis w szkole, kazdy sie chwalil jaka to barcelona jest wielka. Wdl. mnie to sa same pipy i grac nie potrafia za 3 sezony juz barcelonabedzie na minusie a messi sie bedzie sral ze juz skilla stracil

Wiec poszukuje wrzut na ten klub (rymy najlepiej wchodza :D:D)

A i niepowiem za jakim klubem jestem no jak widac ze chce barcelonie wrzucac i niecierpie tego kolesia ktory zostal kupiony za 93 mln euro

(niepisze kto i jaka druzyna bo sie dzieciaki beda sraly ze to cioty itd wspomne tez ze jestem za tym klubem od najmlodszych lat)

HELP!!:D

Opublikowano

Jestem za Realem Madryt większość u mnie w szkole też za Barceloną to ja do nich "Bez Messiego nie ma barcy" oni cisza :P

25167105506803531859.png

"Wyjazd rzecz święta"

Opublikowano

OD kołyski az po grób barcelona to moj wróg ;]

Kazdy dobrze wie ze barce pierd*li się

Czemu barca nie wymiata? Bo messi to szma*a xD

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Sram na te jebana barcelone i na inne pojebane kluby. Jedynie komu kibicuje w kazdym sporcie to '' POLSKA '' a nie jakiej pojebane Messi i inne balwany ktorzy maja na was wszystkich wyjebane. Co innego kibicowac reprezentacji kraju a co innego dla jakiegos klubu. Druzyne krajowa to wiadomo po co sie kibicuje ale zeby klocic sie o jakiej pojebane kluby na dodatek zagraniczne to juz trzeba miec najebane w glowie.

OD kołyski az po grób barcelona to moj wróg ;]

Kazdy dobrze wie ze barce pierd*li się

Czemu barca nie wymiata? Bo messi to szma*a xD

Jak mozesz obrazac kogos kogo nie znasz ? Messi to szmata ? Kurwa mac ja go nie znam to go nie wyzywam. Szmata bo strzela gole ? Kolejny jebany hejter internetowy. Pierdolnij sie czlowieku w czape bo rownie dobrze messi moze powiedziec ze twoja matka to szmata bo na to samo wychodzi on jej nie zna a ty nie znasz go. Jedynie znasz go z wywiadow i z boiska i na takiej zasadzie stwierdzasz ze to szmata ? Ogarnij sie gowniarzu.

Opublikowano

Oczywiście trzeba już trollować innych. Wiem że odczuwacie wielki ból że Barca zgniata wszystkie kluby, ale nie musicie od razu obrażać tego klubu.

Pozdrawiam

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...