Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Wlaczaniem Wr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Wlaczam warrocka,all patche sie zainstalowaly,wlacza sie HS,przechodzi ten pasek i nic,kompletnie nic sie nie dzieje,czekalem 5 min i to samo.Do tej pory nie mialem problemu z WR,jednak po reinstallu Windowsa sie on pojawil niestety :(.Probowalem reinstalke robic WR,wylaczalem antyvira (G Data mam) i dalej to samo.

@Sciagne dzisiaj SP3 moze to cos pomoze,przed reinstallem windowsa dzialalo mi na SP3 :D

Opublikowano

Miałem tak samo.Trzeba ręcznie zaktualizować HS bo ta nowa instalka jest zbugowana strasznie.

Zrób tak pomoże na 100%!!!

Wejdź: C:\Program Files\GamersFirst\War Rock\Data\HShield\Update

lub(to zależy gdzie masz zainstalowanego WR)

C:\Program Files\GamersFirst\War Rock\Data\HShield\Update

I w tym folderze "Update" znajduje się program o nazwie "autoup" otwórz go, zaznacz ikonkę HS i kliknij "Start Update". Poczekaj aż spatchuje(to trwa kilka sekund) otwórz WR i na pewno będzie działać.

~Aha i przyczyną tego nie jest brak SP3 tylko błędy w tej nowej instalce. Z kąd wiem..? otóż z tond że robiłem podobnie jak ty format kompa i co z tym idźe w parze sciągałem WR ale przez program "GamersFirst Live!"(z tym programem musi być coś nie tak) Mam SP3 i dopóki niezaktualizowałem ręcznie HS'a nic nie pomagało.

off

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...