Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon do 1100 PLN

Zenit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem, że takich tematów były już setki, mimo to zapytam z nadzieją, że Wy drodzy userzy MPC mi pomozecie : )

Dysponuje funduszem 1100 zł, chciałbym za tą kwotę zakupić telefon "dobry i uniwersalny". Odpadają wszystkie telefony z wysuwana lub normalna klawiatura QWERTY, preferuję taki "całkiem" dotykowy.

Najbardziej do gustu przypadły mi telefony firm HTC, Sony Ericsson i Samsungi : )

Z góry dziękuję za wszelką pomoc : )

Aktualnie Mu Online...

Od czasu do czasu jakiś priv metek;)

Opublikowano

i co ty kurwa, kwota 1100zl chciales sie popisac ? sorry ale Ci nie wyszlo x.x Wypierdalaj do allegro, malo tam tego nie jest.

@3x down

Sprawdz znaczenie slowa hejter, i nie uzywaj na przyszłosc slow ktorych nie znasz.

@ Ziomq

Zamknij ryj bo do Ciebie nie rozmawiam lizodupie jebany.

Opublikowano

Ja polecam Samsung Galaxy 551.

Sam go posiadam i jestem bardzo z niego zadowolony.

Oczywiście telefon ma wgrany : System operacyjny "Android" :]

cooltext564906570.png

Jestem Optymistą !

beznazwytf.jpg

Opublikowano

Polecę Ci Samsunga Wave II, procesor 1 GHZ, Ekran 3,7 cala Super Clear LCD, Aparat 5 Mpx, Nagrywanie Wideo w HD (720p), 512 MB RAM, System Operacyjny : Bada 1.2 , wyświetlacz pojemnościowy :)

Opublikowano

@kusiu67

Twoj post nic nie wnosi do tematu. Zwykły spam przeciętnego hejtera : )

@Topic

Samsung Galaxy 551 - niezbyt podoba mi się wizualnie, oraz ma tą wysuwana klawiaturę, to mnie jakoś odpycha w telefonach..

Samsunga Wave II - ten telefon już bardziej mi się podoba, jednak nigdy nie słyszałem o jego systemei operacyjnym, sprawdza się?

Pan Adroid. oraz sorantor250 dostają po +'siku za pomoc : )

Czekam na dalsze propozycje:D

Aktualnie Mu Online...

Opublikowano

Kolejne 3 telefony, które mogę Ci polecić to Samsung Avila, Samsung Galaxy mini i Samsung Monte.

Te komórki nie posiadają klawiatury qwerty :]

Jestem zawsze Samsungiem, gdyż według mnie ta firma jest najlepsza razem z Sony Ericssonem oraz Nokią.

cooltext564906570.png

Jestem Optymistą !

beznazwytf.jpg

Opublikowano

Polecę Ci jeszcze HTC Desire, Procesor 1Ghz, Ekran 3,7 cala Super LCD, Aparat 5 Mpx, Nagrywanie Wideo (480p), 576 MB RAM, pojemnościowy wyświetlacz, System Operacyjny : Android 2.1 Eclair

Ten telefon to dobra alternatywa dla Wave II, jeśli wolisz Androida :P

@UP

Avila to jest już raczej niższa klasa telefonów, tzn. nie jest to smartphone, tylko zwykły telefon dotykowy.

Opublikowano

i co ty kurwa, kwota 1100zl chciales sie popisac ? sorry ale Ci nie wyszlo x.x Wypierdalaj do allegro, malo tam tego nie jest.

@3x down

Sprawdz znaczenie slowa hejter, i nie uzywaj na przyszłosc slow ktorych nie znasz.

Sam wypierdalaj skoro nie wnosisz nic do tematu.

Nie znam sie na telefonach wiec ci nie polecę dokładniej jakiegoś modelu, ale wybrałbym HTC.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Gość malutki688
Opublikowano

HTC HD2 nic dodac nic ujac;)

ewentualnie hd 7

samsung galaxy

htc desire hd

@ up x iles tam

corby i monte nie sa telefonami z tego przedzialu cenowego wiec ich nie podawaj bo nie sa warte konkurencji:P

Opublikowano

Kolejne 3 telefony, które mogę Ci polecić to Samsung Avila, Samsung Galaxy mini i Samsung Monte.

Te komórki nie posiadają klawiatury qwerty :]

Jestem zawsze Samsungiem, gdyż według mnie ta firma jest najlepsza razem z Sony Ericssonem oraz Nokią.

Hahaha... Monte i avilla... człowieku on ma 1100zł... Może znajdziesz Samsunga Galaxy S ;)

2mg3y3k.jpg

Opublikowano

Powinno starczyć na samsunga galaxy S ( I ).

Dobry proc, ram itp.

Jeśli będzie sytuacja krytyczna to SE X10

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

Samsun Wave s533 chyba mieści się w tysiaku, sam go mam i nie narzekam dobrze się sprawuje

Ma Qwerty ale co jest w tym złego ?! To bardzo przydatna rzecz o wiele szybciej się pisze

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Gość malutki688
Opublikowano

jak chcesz wysuwaną QWERTY to sobie kup HTC Desire Z to chyba najlepszy wybór

najpierw czytaj to co autor napisal....potem dodawaj swoje wyszukane pomysly.....

se x10 nie polecam (roznie to z nimi bywa)

Opublikowano

Kup sobie kradzionego Galaxy S II... Co do tematu to polecam Samsunga Galaxy Ace ;) Pozdro!

91559340492394285824.jpg

Opublikowano

@UP: Podobno wyszła aktualizacja do 2.3 więc X10i jest też dobrym wyborem.

91559340492394285824.jpg

Opublikowano

Samsung Galaxy SII... telefon marzenie jak dla mnie. Doradzcie mi, dozbierac kasy do niego? Jest jakas sensowna konkurencja w nizszej cenie?

Aktualnie Mu Online...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...