Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

otoz wracam po bardzooooooo dlugiej przerwie do tej gry. Nie moge sie jednak zdecydowac gdzie grac, czy na dekaronie, czy na 2moonsie. Wbilem na Dekarona i widze ze strasznie malo ludzi tam gra. W 2moonsie natomiast wiecej, lecz i tak malo w stosunku do samych poczatkow serverow. Chcialbym wiedziec gdzie wg was bardziej sie oplaca grac, oraz ktora wersja jest bardziej supportowana przez firmy ktore je prowadza(chodzi mi o ilosc updateow, eventow itp). Prosze o szybka odpowiedz.

Opublikowano

Zagraj w 2moonsa

Wszędzie oprócz maze da się grać a smaczku dodają częste eventy...

Jedynym - są pory df-ów....

23,1,3,5,7,9 ale dla maniaka nie ma nic trudnego:P

16435562.jpg
Opublikowano

Ja polecam Dekarona aczkolwiek 2moons dla polski ma 4 sekundy opóźnienia w grze (minimum) ze względu na to że server leży w USA, na Dekaronie wcale mało ludzi nie gra nie wiem czemu tak stwierdziłeś, dodam jeszcze że 2moons to już przehaczony server, administracja tej gry nie daje rady z hackerami i szczerze większość ludzi tych naj naj są hakerami, masa hackerów się tam kręci i jest jeden wielki kipisz. Dekaron prowadzi bardziej kompetenta firma GameTribe która daje rade z hackerami, byle noob na hacku traci konto bo jest nie ostrożny, pozatym na Dekaronie spotkasz znacznie więcej polaków, opóźnienia z grą - żadnego co da Ci swobode gry (PvP,eventy itd).

2006-2010

Opublikowano

Wiesz ja sellne to konto i wbijam na deka zobaczymy jak sie haxi:P

Zresztą jeszcze tylko 14 lvli i sie przenosze:P

16435562.jpg
Opublikowano

Oczywiście że Dekaron ;3 Ma normalne godziny DF i ping najwiekszy jaki widziałem to 120ms (90 mobów na vac hacku i ściąganie w tle) a tak normalnie mam 20-40ms. I podobno Aloken szybciej będzie.

My minions mwaahahahaha :>

Opublikowano

Aloken to dziadostwo tak czytałem ...

Na początku chcą go w pt bo dużo aoe a potem ma male dmg ale skile szerokie...

Poczekamy zobaczymy:P

Ja tam preferuje segite od alokena :P

PS nie ma ktoś jakiejś segity 50+ na dekaronie do oddania?:P

Bo nie chce mi sie tych 20 lvli bic:P

16435562.jpg
Opublikowano

No tu nie można zaprzeczyć ;3 Segita już wcześniej jest dobra na pvp i ma największe crity ze wszystkich postaci.

Opublikowano

a wie ktos moze czy daloby sie przerobic tego bota pod 2moons na dekarona?? (chodzi mi czy ktos probowal pozmieniac adresy z ktorymi laczy sie server itd??)

Opublikowano

jeszcze jedno pytanie - jak zbiore wiecej mobo albo kumple zbierze - to mam odrazu w chuj wielkie latency a jak jest w chuj iwelkie to zaraz dc mam. Mam tak teraz i dawniej przy secportal tez tak mialem . Mozna cos z tym zrobic??(juz bawilem sie we wlasciwosciach kartty sieciowej oraz w wydajnosci systemu a i tak jest tak jak jest i bylo;/)

Opublikowano

Rusek jak w ustawieniach karty wg tuta robiłeś i nie pomogło to jedyne wyjście dla ciebie to biegać bez speed hacka.