Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

O Co Biega

V!rus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka wszystkim mam pewien prblem poniewaz od czasu nowego patcha/updata nie dzialaja mi zadne hacki ;/ dlaczego mam windows xp home net framework 3.5 i wczesniej hacki smigaly elegancko a teraz zmieniam nazwe czasami tez zmieniam injector i nic nie dziala :( prosze pomocy czeka 5* :)

Opublikowano

ściągam z tego forum. inni piszą że działa inni że po paru minutach detected a mi sie wogóle nic nie dzieje ... Pierwszy raz mam coś takiego żadne menu sie nie pojawia hacka hs też mi nie wykrywa :(

Opublikowano
ściągam z tego forum. inni piszą że działa inni że po paru minutach detected a mi sie wogóle nic nie dzieje ... Pierwszy raz mam coś takiego żadne menu sie nie pojawia hacka hs też mi nie wykrywa :(

narazie większość cheatow nie ma menu czyli opcjie sa zalanczane automatycznie, przeczytaj w opsie czy ma czy nie

Opublikowano

Ale nawet jak nie ma menu to jak biore np glasswall to i tak nie dziala :( niby w hacku jest tez gold premium i tez go (wizualnie) nie widze itp. Zastanawialem sie nad formatem ale nie wiem czy to napewno pomoze ....

Opublikowano

@up Pewnie sciągasz jakieś starsze cheaty.

Teraz był update i adresy się pozmieniały stare hacki nie będą działały. Musisz szukać hacków zrobionych po update :))

Pzdr Władzioo.

222pac.gif

'Nawet w ciemną noc, każdy dzień jest odpowiedni. Żeby nawet gdyby niewiadomo jak jest ciężko, trzymaj głowę w gorze...'

Tupac Amaru Shakur [*]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...