Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] JailCraft!

Sajkra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Serdecznie!

Jak już wiadomo ImagineCraft przemienił się w serwer JailCraft.

Serwer JailCraft jest naszym ciekawym pomysłem do rozbudowy a więc przekaże wam szczegóły :

OPEN BETA ZAPRASZAMY DO ZWIEDZANIA!

IP : x.x.x.x

- W JailCraft chodzi oto iż świat gry będzie podzielony na hierarchie i będzie sie odbywał w klimatach RP jako więzienie i całe jego funkcjonowanie.

- Każdy gracz początkowo będzie więzniem lecz, będziemy zbierać rekrutację na strażników, lekarzy , dostawców, księdza etc. to opiszemy potem.

- Zbudowaliśmy razem z zespołem mapę której screeny możecie obejrzeć niżej. Jest to dobrze zaprojektowany obszar na którym znajdują się gł. budynki więźienictwa.

- Dla każdego więznia znajduję się ogłoszenie na tablicy który może wyrażić chęć na uzyskanie pracy.

- W grze są cele (mieszkania nowych) które będą przypisywane do nowych graczy (jak to przystało na grę RP) poprzez strażników.

- Na mapie dla zwykłych więźni są 3 linie. Czerwona, niebieska i biała :

a) Biała linia - oznacza miejsca wyznaczone przed celami do zbiórek/apelów.

b ) Niebieska linia - więzień nie może przekraczać tej lini bez pozwolenia oraz jeżeli dokona tego może być ukarany izolatką lub tylko słownym pouczeniem.

c) Czerwona linia - przekroczenie tej lini bez eskortującego strażnika będzie kwalifikowana do celu ucieczki, które daje pozwolenie strażniką do zaatakowania gracza.

- Serwer jest w fazie beta. Mamy 1 blok więzienny (A), minimalny teren zagospodarowany i oczywiscie testujemy całą hierarchie i działanie tego w rzeczywistości.

- W dalszej fazie mamy chęć dodania miasteczka sąsiadującego z więzieniem lecz gł. wątek będzie sie opierał dalej na więzieniu.

- Gdy uzyskamy poprawną ilośc strażników, gł. "Metron" Dowódca Straży będzie chetnym dawał wykłady na temat zachowania w więzieniu i szkolił przyszłą kadrę kończąc wykłady egzaminem.

- Kazdy ze stopnia straży ( są 3 stopnie "Młodszy Strażnik" , "Strażnik" , "Starszy Strażnik" ) będzie miał przypisany Sobie wygląd (armor).

- Dyrekcja więzienia, typu szef bezpieczeństwa wew. czy też dyrektor więzienia nie bedą nosić armor'u na terenie więzienia lecz w blokach bedą zaopatrzać sie w "Chain armor"

- Każdy chętny na strażnika będzie potrzebował mikrofonu i programu ventrilo do komunikowania się.

Zainteresowanych zapraszam do napisania posta pod forum (/dla moderatorów/ [ Do dodania do White Listy - Nie rekrutacja! ]

Z wiekiem, oceną swojej gry RP, nickiem w grze i imieniem nazwiskiem w grze jako postać RP. np. Lil Kayne.

Jeżeli zbierzemy dzisiaj 10 chętnych osób - zostanie uruchomiony serwer BETA w którym przetestujemy funkcjonalność projektu.

Oczywiscie z tych 10 lub więcej osób wybierzemy parę osób na stanowiska.

2z3rvk9.png

17fyf9.png

System lini :

2wroght.png

Wejście i widok bloku A :

1r3fnq.png

Pytania?

Zapraszam GG: xxxxx

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick w grze Fire - WIek 11 wiem jestem młody

:P

Będe grał pierwszy raz na serwerze RP.

Imie i nazwisko : Anubis Wonder|

Dlaczego :(

rondelek.pngSygnatura by GeRu
Opublikowano

Ciekawy projekt, mam nadzieję, że wypali. Napiszę jeszcze Ci na gg, ale już tutaj napiszę co nieco.

Mój nick w grze to Warmexx, lat mam 12 - mało, ale jestem ogarnięty (tak myślę). Moje nazwisko w grze brzmiałoby Marco "Wytrych" Diaz. Mój poziom RP oceniam 8/10 - bardzo dobry, wystarczający do gry IC.

Just kidding.

Opublikowano

Nick - Perzot1818pl

Imię i Nazwisko - Zack Danton

Wiek 14 lat w pełni ogarnięty :>

Znajomość RP - Bardzo dużo, z pewnością wystarczająca :>

Na pewnie nie będzie zemną kłopotów i nie dogonień :>

Premium - Jest więc mogę zmienić skina na np: Więźnia ^^

Ksywa w więzieniu - Perzot

Coś osobie - Mam na Imię Jakub i mam 14 lat, mieszkam w małym mieście a dokładnie Chrzanowie :>

W MC gram od Ostatniej / Przedostatniej Alphy [W tedy CTSG wypuścił swój pierwszy filmik ^^]

Lubię kolor zielony a mój ulubiony owoc to jabłko :>

Obeznanie w Adminowaniu - Byłem Modem / Adminem na tylu serverach że nawet nie pamiętam na ilu ^^

Do dziś mam spam na GG z prośbami o przyjęciu rangi Mod na jakimś serverze :>

Umiem dawać cuby, znam komendy i umiem się obchodzi się z graczami :>

r718w5.png

Opublikowano

nick: TheMilesz

nazwisko i imie: Jonny Psychopata Pyro

RP jest według mnie bardo dobrym pomysłem i jestem organienty

jak masz skype to pogadam chetnie :)

na PW pisze skype

Opublikowano

Nick: MohereK

Imię i Nazwisko: Jaka-Chun - Chińczyk :D

Uwielbiam serwery typu RP, gram na nich często, lecz nie 24/7 ;).

E9mwj60.png

Bronze V czeka na nowe mięso.

Opublikowano

Znajomość gry RP: słaba, nigdy nie grałem. Edit poczytałem pograłem i ocenie na 8/10

Imię i Nazwisko: dominic toretto (wiem z filmu ;p)

Nick : Mechu

Coś o sobie. Kto mnie zna wie że jestem pierdolnięty ;]

battles,proportional,340,200,4aacb48576518419e9d6e448daa43645.jpg

Opublikowano

Tego jeszcze nie było. Oby tylko było fajnie poprowadzone bo chętnie bym pobawił się w PrisonBreak'a ;)

Nick: vilczy

Imię i Nazwisko: Vania Szary

RP: bardzo dobra, nie tylko w MC

p.s.

dajcie jakąś stronkę, pokażcie, że poważnie do tego podchodzicie bo forum to sobie każdy może założyć. Chociaż po MC forever, który sądziłem, że jest profesjonalny nie można powiedzieć bo strona i wykonanie mapy to wszystko na co było ich stać (podobnie jak jeszcze jeden server ale nie będę go tutaj jeszcze bojkotował)- trzeba jeszcze umieć dobrze poprowadzić więc powodzenia dla MCJail.

Opublikowano

Nick:merax

Imię i nazwisko:Mitchel Moron

Na RP będę grał pierwszy raz ale z chęcią spróbuję

Opublikowano

Nick: orionos

Imię i nazwisko Brian Hanner

wiem na czym polega rp grałem na kilku takich serwerach i oceniam moje umiejętności na 7-10

Opublikowano

Hejka. Mam na imię Kasia mam 15- no prawie 16 lat :D i mieszkam w Olsztynie.

Oto moje Podanie:

Nick: EmoTikonka (Perzot może mnie znać pod nickiem Pomysłowa :D)

Premium/No-Premium: Premium

Imię: Kasia

Poziom gry RP: 9/10 (sami ocenicie :D )

Poziom gry w Minecraft: 10/10

Ulubiony kolor :D : ... Czarny / Biały

Ulubiona Potrawa :P : Hmmm chyba placuszki ale nie jestem pewna :D

Rozmiar Buta <_< : 40 :)

Coś o sobie :) : Jestem miła, pozytywnie szalona i bardzo ale to bardzo lubiana w minecrafcie :D (a to dziwne :unsure: :rolleyes: ).

Hmmm ... przesadziłam z Emotkami :D ale co tam :P

@ PS już się nie mogę doczekać otwarcia :P

@2 PS Imię i Nazwisko na serwerze Aiko Oichi

Kiedyś będzie tu zajebisty obrazek ... Ale to Kiedyś :P

Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.
— Mark Twain

Opublikowano

Nick: ProcekAMD

Imię i Nazwisko: Mark Twain

RP: Hummm... Ogarnę.

Wiek: Nie jest ważny, ważna jest inteligencja oraz zachowanie.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Nick: Soczek

Imię i Nazwisko: David Venus

RP: Bardzo lubię RP grałem już na wielu serwerach i bardzo mi się spodobały ,lecz niestety padły ... :/

Zbieram +

Ale tak na prawdę gówno mnie to obchodzi ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...