Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Nie widze hwangów na kamer modzie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Chcial bym widziec na kamer modzie na serwerze Venise biale hwangi, nawet na clincie gdzie są pliki z bh po zainstalowaniu kamera ich nei widze . Wie ktos jak to naprawic ? pozdro i licze na pomoc :)

Opublikowano (edytowane)

Niestety po skopiowaniu folderu równez nie widze białych hwangów. Kamer moda mam zainstalowanego na clienta serwera, wiec pack powienien byc taki sam ale dalej nie widac bh.

edit: jak skopiuje pack z clienta bez kamera do clienta z zaistalowanym camerem przy włączaniu gry wyskakuje mi ,, LoadLocaleError(locale/p/locale_game.txt) odraz z conect helpera, ze nie znaleziono metina.

Edytowane przez coldpowerpipa
Opublikowano

A możesz powiedzieć krok po kroku co zrobić aby działał kamer mod na venise bo robie tak: Ściągam metina 2008 patchuje do najnowszego instaluje kamera 2010sf odpalam kamera loguje sie i nic sie nie dzieje.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@Up Tam jest lepszy client, nowszy potrzebny, a nie 2008.

Sproboj zainstalowac od nowa 2010 pliki metka, clienta a pozniej pack.. akutalizacje moze trzeba zrobic?

OndteAw.png

Opublikowano

@Up Tam jest lepszy client, nowszy potrzebny, a nie 2008.

Sproboj zainstalowac od nowa 2010 pliki metka, clienta a pozniej pack.. akutalizacje moze trzeba zrobic?

Zrobilem tak, ze na clienta serwera ( nie normalnego ) zaintalowalem kamer moda, przed zainstalowaniem było widac bh natomiast po zainstalowaniu kamer moda na tego clienta juz bh nie widac. Nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi z tym clientem 210 a potem clienta wiec jak mozesz napisz jasniej ;d

Opublikowano (edytowane)

Pobierz jakiegos 2010 nowszego niepatchowanego i jazda, powinno dzialac.

Zainstalowalem metina 2010 nie patchowanego, wgrałem do niego pack z venise nastepnie zaistalowalem kamer moda i nie dziala ;/

edit: tzn gra dziala ale hwangów białych dalej nie widddac

Edytowane przez coldpowerpipa
Opublikowano

Mod kamera chyba coś jebie w plikach. Jak masz dobrego clienta z mapami, ikonkami itp to zawsze po instalacji moda wyskakuje jakaś żółć lub niewidzialny item.... nie wiem czy da się to obejść

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano (edytowane)

Mod kamera chyba coś jebie w plikach. Jak masz dobrego clienta z mapami, ikonkami itp to zawsze po instalacji moda wyskakuje jakaś żółć lub niewidzialny item.... nie wiem czy da się to obejść

Żółć jest pewnie wynikiem złego ID przedmiotów i zamiast danego przedmiotu widać żółć albo masz miejsce w eq, w które nic nie możesz wsadzić (tak kiedyś wywaliłem białego hwanga na kamerze ;p ). Też gram na Venise i na różne sposoby próbowałem zrobić, żeby widać było białe hwangi na kamerze (na razie bez skutku). Co więcej niektórych broni (zwłaszcza tych na 180lvl) nie tylko nie widać ale i nie można używać :/ np. założonego ostrza boga nie można używać bo kamer nie widzi broni w ręku a co najśmieszniejsze bodajże rozdzieracza nie widać w ręku ale można nim bić ;p

Ogólnie nie przeszkadza mi brak widocznego hwanga bo i tak obrona i inne bonusy działają ale jakby ktoś znalazł sposób na zrobienie, żeby było widać epiki to podpinam się pod prośbę

Edytowane przez 2metin
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...