Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]EASYMETIN2 BAN FB |GM|

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam mam pytanie bo dostałem bana za fb z easymetin2 na 3 konta przez GM (w tym na expiące) a miałem tam całe eq małż i szkaty blasku tylko cudem 1 ocalało.Bota włączyłem o 9.00 a gdy wróciłem o 15.00 to 3 konta zostały zbanowane przez GM.I tu mam pytanie co można zrobić w EasyMetin2 żeby jak będzie gm to np.Wyłączał się albo odpisywał albo całkowicie zamykał grę bo nie chcę znowu tracić czasu i pieniędzy?+++++++++

Edytowane przez MiejskiZul
Opublikowano

Swoją drogą zamiast białej listy mogli wprowadzić czarną, według mnie była by dużo bardziej przydatna.

Nie wiem jak jest teraz z tym wykrywaniem bo dawno nie grałem na em2 ale jeszcze wtedy gdy wykrywało wystarczyło by wpisać ich na "czarną listę" i tyle.

@top.

nie ma takiej opcji.

CX7Rrj.png

Opublikowano

Była opcja wykrywania GM'ów gdy byli w okół Ciebie. Ale ona teraz już chyba nie działa.

Właśnie miałem zaznaczoną opcje Anty-report ale ona nie działa tylko mruga na czerwono jak ktoś jest w pobliżu,może da się coś zrobić żeby tylko odpisywał np.AutoIt3

Opublikowano

A może spróbuj włączyć M2Fisha 4.0 tam jest opcja GM2 która wyłącza Metina, działa na 100% bo około 3min temu Metek mi ryczał że GM w pobliżu bo ustawiłem GM1.

A więc włączasz FB i EM2, powinno pomóc.

Pozdrawiam