Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kilka spraw dot. Em2.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Dość długo nie siedziałem w dziale metina bo po prostu nie miałem ochoty grać. Teraz sprawiłem sobie eq za konto na privie i chciałbym sobie trochę wybocić postacie. Jako fishboty itp. no i pobrałem Em2. Wszystko fajnie działa w free time bez obejść ale tak:

- Czy EM2 jest wykrywalny? ( chodzi mi o logi HS)

- czy przed jego użyciem na głównej postaci warto blokować HS? ( o ile jest wykrywalny up)

- Czy czas bota z botcard ( allegro ) leci również gdy bot nie jest używany? czy tylko gdy jakaś postać boci?

To tyle, za pomoc oczywiście + : )

Opublikowano

ostatnio kupowałem go jakieś 3 msc. temu i tak:

- Bez blokowania HS bana nie dostałem

- Nie wiem jak jest teraz ale ostatnio nie było to potrzebne

- czas leciał nawet gdy bot nie był używany (np. kupujesz na 14 dni po 14 dniach koniec )

=)

Opublikowano
- Czy EM2 jest wykrywalny? ( chodzi mi o logi HS)Jak GM do Ciebie napisze a ty nie odpiszesz to chyba sytuacja jasna, a tak z logów to nie powinno być bana

- czy przed jego użyciem na głównej postaci warto blokować HS? ( o ile jest wykrywalny up)Na wszelki wypadek zablokuj.

- Czy czas bota z botcard ( allegro ) leci również gdy bot nie jest używany? czy tylko gdy jakaś postać boci?Tak, gdy nie używasz też leci czas

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Cześć.

Dość długo nie siedziałem w dziale metina bo po prostu nie miałem ochoty grać. Teraz sprawiłem sobie eq za konto na privie i chciałbym sobie trochę wybocić postacie. Jako fishboty itp. no i pobrałem Em2. Wszystko fajnie działa w free time bez obejść ale tak:

- Czy EM2 jest wykrywalny? ( chodzi mi o logi HS)jak gm napisze to tak, albo zczai ze robisz cos co tylko z hakami jest mozliwe.

- czy przed jego użyciem na głównej postaci warto blokować HS? ( o ile jest wykrywalny up)przezorny zawsze ubezpieczony

- Czy czas bota z botcard ( allegro ) leci również gdy bot nie jest używany? czy tylko gdy jakaś postać boci?tak leci

To tyle, za pomoc oczywiście + : )

Inne pytania, dylematy?

Czy mozna cls?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...