Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zagram w gre codmw2 z xbox360 na pc?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

o ile pamiętam jest to możliwe, ale trzeba mieć odpowiedni napęd i emulator Xbox, nie wiem dokładnie musisz o tym poczytać.

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Poprawiłem na Xbox ( xklocek to potoczna nazwa )

Jeśli chcesz poszukać takiego emulatora to polecam : Klik!

poszukaj również w google WSZYSTKIE info na temat emulowania xbox i odtwarzania płyt w napędzie

1367303118-U250803.png

Opublikowano

Zapomniałem dodać że potrzebujesz jeszcze dobrego kompa ( 4gb ram i minimalnie 2 rdzeniowy 2,50 GHz procesor ) bo to wymaga sporej ilości zasobów by emulacja była w miare grywalna

1367303118-U250803.png

Gość malutki688
Opublikowano

omg emulacja xboka na pc....to chyba jaki fejk:/

jesli nie to dajcie linka:p pogral bym chetnie w gh jesli sie da:p tak btw...to da sie?

Opublikowano

Ogólnie jest to możliwe, ale z tego co wiem to nikt się za to poważnie nie brał bo było by to spooro roboty, żeby wszystko śmigało. Problem wymagań jest zerowy, gdyż wszystkie nowe gry na konsole wyglądają 2-3x gorzej i mają małą rozdzielczość. Też mi czasem tego brakuje, zagrałbym w MMA lub UFC.

Gość malutki688
Opublikowano

ja bym chcial w gh metalica pograc:) a emu ps2 jest jakis dobry? Lubie god of war-a :P

Opublikowano

ja bym chcial w gh metalica pograc:) a emu ps2 jest jakis dobry? Lubie god of war-a :P

Korzystałem kiedyś, ale grafika była "prawie znośna", ale jakoś się gra, czasem coś chrupnie, zalaguje, ale nie jest źle. Najbardziej to właśnie oprawa graficzna z ps2 denerwuje czasem :), ale są takie hity, które tylko na ps2 wyszły więc zawsze można sie na to pokusić.

Opublikowano

Na chuja cokolwiek emulować, "kup" sobie z torrentów albo rapidshare nowiutkiego nie śmiganego. Moge ci linka wysłać nawet na pw jak ci sie szukać nie chce :P

Gość malutki688
Opublikowano

szkoda ze na pc nie ma gh metalica:p tak to mozna by sie obejsc z tym^^

Opublikowano

szkoda ze na pc nie ma gh metalica:p tak to mozna by sie obejsc z tym^^

To jest ukryta treść, proszę

Z tego emulatora kiedyś korzystałem, oczywiście musisz mieć oryginalnego biosa i oryginalną grę, "nie wiem skąd ściągnąć piracką, bo tego nie popieram".