Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, czy ktoś coś wie o tym zdarzeniu:

Pierwsze ukazanie Herobrine'a na filmie nastąpiło 30 sierpnia 2010 roku na kanale Brocast MinecraftEveryDay (livestream.com). Nadawano wtedy na żywo grę kilku osób. Po drugiej minucie, w budynku, przed drzwiami, pojawiła się nieznana postać. Można było usłyszeć krzyk graczy, którzy natychmiastowo uciekli. Przez resztę transmisji live była dziwna atmosfera.

cytat ze strony http://pl.minecraftwiki.net/Herobrine

Edytowane przez ominges

jOABuHG.png

Opublikowano

w alphie, ponoć był, w 1 becie mc było więcej tajemniczych postaci. Teraz nawet głupich npc w wioskach nie ma.

Opublikowano (edytowane)

chodziło mi o to co jest w cytacie!

czyli

Pierwsze ukazanie Herobrine'a na filmie nastąpiło 30 sierpnia 2010 roku na kanale Brocast MinecraftEveryDay (livestream.com). Nadawano wtedy na żywo grę kilku osób. Po drugiej minucie, w budynku, przed drzwiami, pojawiła się nieznana postać. Można było usłyszeć krzyk graczy, którzy natychmiastowo uciekli. Przez resztę transmisji live była dziwna atmosfera.
Edytowane przez ominges

jOABuHG.png

Opublikowano

ja tam w to nie wierzę a to wlasnie przez takich jak ty notch w czasie updatów musi pisać głupoty typu "usunięto herobrine" ,a potem panika "mam być spokojny czy wręcz przeciwnie" tyle ode mnie

GPU: MSI GeForce GTX 1070 GAMING X CPU: Intel Core i5-6600K Mobo: Asus Z170 PRO GAMING RAM: Corsair Vengeance LED, DDR4, 2x8GB, 3000MHz, CL15 PSU: Corsair RM550X Cooler: be quiet! Dark Rock 3 Case: PHANTEKS Eclipse P400S SSD: Samsung 840 EVO 250GB HDD: Western Digital Red 3TB Audio card: Creative Sound Blaster ZxR 

Monitor: Benq Zowie XL2411 144Hz Keyboard: Razer BlackWidow Chroma Mouse: SteelSeries Rival 300 Mousepad: SteelSeries QcK+ Headset: HyperX Cloud Black 

Opublikowano

Ekh...

Cytuje newsy z clienta minectaft :

Minecraft Beta 1.8

- Removed Herobrine

Minecraft Beta 1.6.6

* Removed Herobrine

Więc raczej go już nie ma...

mca.pngmca.pngmca.png

mca.png

Opublikowano

moze i go nie ma ,ale czemu usuneli go ponownie w beta 1.8 :P ?

Ja widziałem coś podejrzanego ,ale w becie 1,5 chociaż herobrina nigdy nie widziałem

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

To nie była prawda. Chodziło o to, że zamiast skinu drzwi, podstawiono skin Herobrina. Tak właśnie rozpoczęła się o nim legenda ^^. HEROBRINE NIE ISTNIEJE! WBIJCIE SOBIE TO DO GŁOWY!

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

To nie była prawda. Chodziło o to, że zamiast skinu drzwi, podstawiono skin Herobrina. Tak właśnie rozpoczęła się o nim legenda ^^. HEROBRINE NIE ISTNIEJE! WBIJCIE SOBIE TO DO GŁOWY!

ale ja chciałem zobaczyć ten filmik!

jOABuHG.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...