Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Client Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem związany z Clientem Metin2. Otóż, gdy włączam Clienta metin2 (Ściągałem od nowa, dla pewności, czy to błąd) jest super włącza się aktualizacja. Ale nagle mój komputer wydaje cichy "pisk" przed 2 s. Pojawia się czarne okno, a po sekundzie niebieskie okno z napisami, iż jakiś błąd krytyczny czy coś takiego. I muszę resetowac komputer. Dzieje się również tak, gdy wyłącze Metin2.pl, po prostu pogram, wyłączę, i pojawia się ten błąd. Ale odkąd od nowa ściągnąłem client, zainstalowałem, to nawet przy Patchowaniu się to robi. :(

Prosiłbym o pomoc. Najlepsze wypowiedzi, nagradzam +'ami ! :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Mam błąd taki :

STOP: c00021a {B

d krytyczny systemu}

Proces systemowy Windows SubSysten zakoEczye (Zakończył) si- (Się) niespodziewanie ze stanem 0xc00... (Dalej nie widzę, zabrakło monitora. ;p)

00005 (0x7c9101b3 0x006eed04).

System zostae (Został) Zamkni-ty (Zamknięty) ...

na cybertrash, piszę tak (Cytat)

Cytat z CyberTrash.pl !

Stop 0xC000021A lub STATUS_SYSTEM_PROCESS_TERMINATED

Komunikat ten wskazuje na poważny problem zabezpieczeń w systemie Windows

XP - działanie podsystemu trybu użytkownika, takiego jak Winlogon lub Client Server Runtime Subsystem (Csrss.exe), zostało zakłócone. Najczęstszą przyczyną tego problemu jest program innego producenta, a rozwiązaniem jest zazwyczaj usunięcie go. Błąd ten występuje również, jeżeli nastąpiło częściowe przywrócenie z kopii zapasowej, powodujące niezgodność w plikach systemowych, albo jeżeli uprawnienia systemowe zostały niewłaściwie zmodyfikowane, tak że konto systemowe nie ma już uprawnień dostępu do plików systemowych i folderów.

Jeżeli ktoś umie mi pomóc, nagradzam +'ami ! :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Ściągnij Service Pack 3 to powinno pomóc. :)

Usuń cytat, ponieważ znajduje się dam link do innego forum.

Posiadam service pack 2.. 3 Miałem, i to samo, a nawet jeszcze gorzej, więc zdecydowałem się na SP2

Opublikowano

No to w takim razie, czy dalibyście jakiś link, do dobrego SP 3 ? Bo doszły mnie słuchy, że są jakiejś badziewia, i dobre.. Wolę dmuchac na zimne ! ;)

Opublikowano

Też tak miałem maasz starego kompa?Nawet jesli nie to porządnie go wyczysć i zeskanuj anty wirem i wbijaj przez obejscie jezeli nie zadziala moze ci się komp pieprzyc

Rep

Opublikowano (edytowane)

No to tak. Pobieram właśnie SP 3, zobaczymy jak w praniu wyjdzie.

@Edit weźcie z tym full pobrane, pozostało 0 sekund, przez 10 minut tak jest i dalej się pobiera... :blink:

Edytowane przez Szafylyn
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...