Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[UNDETECTED] Adrenalina™ D3D Cheat v2.5

AdrenalinaPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Przedstawiam Wam moją najnowszą wersję cheata !

ChangeLog:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
21.09.2011 - Adrenalina™ D3D Cheat v2.5

Od Autora:
Wszelkie błędy, problemy, crashe mojgo cheata proszę zgłaszać mi na PW !
Do prawidłowego wypakowania cheata użyj 7zip !
Hasło do paczki to: AdrenalinaPL

Dodano:
- Wall Hack
- Asus Wall Hack
- Glass Walls //Nowy source code
- Full Bright //Nowy source code
- No Fog //Nowy source code
- Auto Start //Only x64 bit

Usunięto:
- Glass Walls //Stary source code
- Full Bright //Stary source code
- No Fog //Stary source code

Zmieniono:
- Poprawiono kilka błędów w menu

Przypominam:
Hasło do paczki to: AdrenalinaPL
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Screen:

adrenalinad3dcheatv25.png

Skan:

http://virusscan.jotti.org/pl/scanresult/5d78ce2367316b4bf0c8bae84dad726bf06d2128

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=d51ab5216124a17c4371360411142a92fe394ae57c036f7414861c47ef8d6775-1316563379

Download:

http://hotfile.com/dl/130305274/cd37ffc/Adrenalina_D3D_Cheat.zip.html

Zakaz dawania na inny download !

Hasło do paczki: AdrenalinaPL

Jeżeli mój hack Ci nie odpowiada, od razu wyjdz z tego tematu !

Opublikowano

Bravo w końcu dodałeś WallHacka. Dobre to jest bo nie którzy nie lubią chamsa a wolą WH a znajdą go tutaj.

Masz +.

@już moge dać plus wczęsniej nie mogłem bo miałem limit

Old and retired gamer WarRock.

Opublikowano

ghkg@

Adrenalina jest bardzo dobry,ale nie jest Bogiem,bo tylko sam Bóg jest Bogiem...

Co mam zrozumieć przez "Zakaz wrzucania na inny download"? Przecież jest zakaz zarabiania na jakichkolwiek hostingach,więc każdy plik powinien byś wstawiany na speedyshare.I Ty jako Kid Moderator działu o tym nie wiesz?

Opublikowano

@UP

Wiem o tym, że jest zakaz zarabiania na hostingach, ale na tych co trzeba wypełniać reklamy czy się rejestrować..

A Ty się mnie czepiasz, a nie wiem czy pamiętasz jak były Moderator (Geoning) też wstawiał na hotfile i nikt nie robił z tego problemu.

Opublikowano

@UP

Wiem o tym, że jest zakaz zarabiania na hostingach, ale na tych co trzeba wypełniać reklamy czy się rejestrować..

A Ty się mnie czepiasz, a nie wiem czy pamiętasz jak były Moderator (Geoning) też wstawiał na hotfile i nikt nie robił z tego problemu.

Geoninga nie znam dobrze,bo gram w WR dopiero kilka miesięcy,a wracając do tematu,to nie mógł byś po prostu dać na to speedyshare?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...