Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Czy się opłaca zakupić...

hugo-DO&SF-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć pod koniec miesiaca będe miał troszke money więc sobie myśle tak żeby zakupic kbot (no gg bo z opcja gg zdycha mi na saimonach...) i jakiś dedyk (xenone albo cos w tym stylu) oczywiście do tego podwajacz sumka jaką będe miał to około 100 zł może więcej moze mnie... Co polecacie kupić? czy dobrze myśle w sprawach dedyka etc.?

Oczywiście każda odp. nagradzana +/- co kto chce

Opublikowano

dedyk 24/7 + licencja na kbota + podwajacz = hmm ładna kombinacja która się bardzo opłaca

380 zeta za prąd ? ładnie ja zwykle do 500 zeta za 3 miechy ,czasami komp jest przez 2 miechy non stop właczony

Opublikowano (edytowane)

Podwajacz + Kbot + Dedyk to jest raczej Bardzo opłacalne ! za 12h masz na kbocie powiedzmy 35k urki, 24h będzie już 70k urki do tego podwajacz 140k Urki na dzień ! Według mnie lepiej wszystko na raz, ;D ale to zależy od cb... i od tego ile posiadasz hajsu. Najtańszy VPS na exone 39 zł z Win XP. Jak chcesz to możesz najwyżej do mnie napisać bo mam VPS'a i byś zapłacił o wiele mniej...

Edytowane przez MonsterWarriorX
Opublikowano (edytowane)

no wiesz ja mam jakiegoś złoma dobry bo dobry sam składałem zresztą :D ale prądu zjada niemiłosiernie.... ale kij z tym 45(podwajacz)+dedyk(20)+zmiana uid(5)= 70 z maksikiem pogadam i da się zrobić z uid... więc 70zł i będzie git tym bardziej że musze tylko 30lf 16bo2 i 6 irków kupić :D 25PP jest 17lvl i białka :D

@up na pw napisałem w sprawie dedyka

Edytowane przez hugo-DO&SF-
Opublikowano (edytowane)

kbot + dedyk (z dobrym netem 24/7 ) = zajebis*e wyniki :) i w ch*j uridium xD oplaca sie ;)

@down lepiej ?

Edytowane przez polandxxdd
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...