Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hamachi] Minecraft Server Pl no-premium no-wl bukkit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciałbym zaprosić Was na nowo stworzony serwer.

Hamachi

Krokodyl123

haslo 123

ip:5.162.119.7

Wersja 1.8.1 no-premuim no-wl zapraszam wszystkich:) czy będą mobki itp ustalimy podczas gry.

Serwer zazwyczaj online od 15-22(23) zależy ile mi się będzie chciało siedzieć:D

Zapraszam

Opublikowano

Nie polecam dostałem bana za nic a poza tym admin 0 ogar nie wiedział co powiedzieć to bana wlepił

O forum.

www.football4all.cba.pl to polskie forum o piłce nożnej. Wcielasz się na nim w uzytkownika forum, tylko i wyłącznie od Ciebie zależy jak potoczy się dalej przyszłość forum. Możesz zostać użytkownikiem, Moderatorem, Globalnym Moderatorem, Redaktorem, Reklamatorem, Super Userem i wiele, wiele więcej,rangi zdobywa się przez nabór(Z czasem zostaną dodane nowe rangi). Miła ekipa, zgrana, w ekipie uczestniczą Jokero, MrPatrolPL, Cfana, ZDF! Serdecznie Zapraszamyna forum.

www.football4all.cba.pl

Opublikowano

Nie polecam dostałem bana za nic a poza tym admin 0 ogar nie wiedział co powiedzieć to bana wlepił

Dostałeś bana bo ciągle mi przeszkadzałeś i nie pozwalałeś pomóc innym graczom, a poza tym na hamachi mówiłeś wszyskim jaki ten serwer jest "okropny".

Zajrzyjcie na serwer i zobaczcie że to co mówi ten "Pan" jest kłamstwem i że na serwerze panuje naprawdę miła atmosfera :)

• Dodaj nową pozycję...