Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[24/7][No-hamachi][No-Noobs]McBlend

adam200

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bez owijania w bawełnę. Posiadam serwer, 30 słotów, na którym jest w miarę dużo pluginów. Bram hamachi, 24/7, dobra maszynka, bez lagów. Jeśli chcecie, możecie pograć. Dodatkowo, jeśli ktoś się spisze, otrzyma moderatora. Szukam ludzi na serwer, którzy są normalni, a nie nupki, które wchodzą tylko dla administratora. Serwer nosi nazwę MCBlend. Dlaczego? Po prostu, mieszanka. Różne typy w jedność. Nie szukam dla serwerze noobów, grieferów. Po prostu, niektórzy pomogą mi w budowaniu miasta, bo jest małe, niektórzy pomogą w czym innym. Będą różnorakie grupy społecznościowe, dlatego, zapraszam wszystkich do grania. Nie będę pisał tego wzoru, bo nie ma po co. Kto chce, niech gra. Ja nikogo nie będę zmuszał. Temat będzie refreshowany co 24 godziny. Zapraszam na serwer i pozdrawiam!

IP: 91.210.242.131:25566

Powtarzam. z nupkami się nie bawię. Nie kickuje, dla ostrzeżeń, po prostu, wbijacie, żeby poprzeklinać, pobawić się w rozwalanki, od razu wylatujecie.

Opublikowano

Dał bana, ze względu na to, że prosiłeś ciągle o admina :) Pisałem, nie toleruję takich wyczynów. Mało błędów, w ogóle ich nie ma. Tylko trzeba dodać /sethome :)

Opublikowano

Imie Mikołaj wiek 12 Mam swoj server hamachi i dedykowany w minecraft gram od wersi 1.5_01 znam komendy 9/10 pluginy 7/10 poza minecraftem interesuje sie Piłką nozna moge wniesc na server budowle pomoc nowym graczą itp

Opublikowano

Nabór na moderatora w tym temacie. Na razie nie ma forum, dlatego prosiłbym moderatorów działu Minecraft, o nieusuwanie postów na nabór, na moderatora. Proszę pisać listy motywacyjne, najlepsze zostaną nagrodzone modami. Mody po to, by mi pomóc w mieście.

Opublikowano

Elo mam na imię Patryk mam 16 lat :) chciałbym pomagać w budowie miasta jestem ogarnięty pochodzę z warszaway

Chcę pomóc dodaj mnie na White List już teraz !!.

BoBostr Pozdro!!!!!

Opublikowano

Dobra, mam już WL, mam squad. Nikt się nie dostał, z powodu nagannie napisanych podań. Dziękuję i zapraszam dnia jutrzejszego, bądź jeszcze jutrzejszego na serwer bez WL. Pozdrawiam.

Opublikowano

Działki 50x50 są darmowe, tak dla przypomnienia, ciągle będą dodawane, wraz z brakiem ich, będzie coraz więcej i coraz więcej! ZAPRASZAM!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...