Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dział] The West

Przyda sie taki dział?  

2 użytkowników zagłosowało

1. 1. Przyda sie taki dzia??

• Tak
      1
    • Nie.
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

The west to gra oparta na dzikim zachodzie w która gra 19 krajów w tym polska.Polska ma 16 światów i ok. 150 tysięcy "kont" w grze. Jest fajny trick na "premium bryłki" wypełnianie niemieckich ankiet mozna ich zarobic naprawde sporo nie wysylajac sms to juz mozna o czyms rozmawiac.Dawno nie grałem ale jest chyba 5 klas postaci gra w pokera z innymi graczami handel bronmi mozliwosc wysylania broni kolegom itp. Spedziłęm na tej grze sporo czasu i nie żałuje.Oczywiscie dział miał by sie znajdować w Via www czy jakoś tak.Ja osobiscie neutral z przychylnoscia na tak ale lubie ta gre dlatego taki temat :D

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano (edytowane)

ino jakiś gp?

Jak fail to usuwam posta bo byscie sie smiali xD

Edytowane przez nn49261111

Opublikowano (edytowane)

@up

Fail...

Jako, iż jestem kidmodem via www to się wypowiem. Na wstępie zaznaczę, że jestem na nie, ponieważ:

- Bug na free kase za wypełnianie ankiet jest w każdej (?) grze, więc to odpada.

- Innych bugów nie ma

- Nie ma botów

Powiem Ci to, co mówię każdemu. Jak by każda gra miała swój dział to by nie było porządku, tylko jeden, wielki, chaos... Nie będziemy zakładać działu dla jednego bugu, który jest w prawie każdej grze...

Ja osobiscie neutral z przychylnoscia na tak ale lubie ta gre dlatego taki temat :D
Lepiej się nie wypowiadam... Rozśmieszyłeś mnie tym, że jesteś osobiście na neutralu... Jesteś na neutralu to po co zakładasz temat? o.O

Tak jak pisałem wcześniej: nie

Ps.: Ja zaproponowałem działy SeaFight i Gladiatus, i powiem Ci szczerze, że teraz żałuję bo te działy są mało aktywne. Kolejnym przykładem jest Farmerama: tylko 131postów... Prędzej bym był za usunięcie kilku działów niż dodawaniem kolejnych, do których nie ma bugów/botów jak np. Farmerama.

/edit

Zapomniałem dodać, że dział farmerama był za czasów mojego pierwszego kidowania, czyli w marcu a np. taki dział jak Gry na portalach społecznościowych miesięcznie nabija ok. 1000 postów.

Edytowane przez krycha1996

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Nie dopisałem ze kuzyn mnie namawiał bo maniaczy w tą gre totalnie dlatego napisałem neutral śmiesznie wyszło ^^ to jak KidMod Via jest na nie to mysle ze dalsza dyskusja jest bez sensu mozna zamknac :D

Opublikowano

Jeżeli ja jestem na nie to nic nie zmienia... Wszystko zależy od administracji. Ja tylko udowodniłem czemu jestem na nie.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Nic nie przygotowane. Żadnego opisu, gp, trailera. Poczytaj mój temat w podpiętych.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...