Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Łucznicy

domis96123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

niewiem czy można ją nazwać lucznikiem ale napewno kusznikiem :Caitlyn

podobnie jak wyzej jest Vayne

Caitlyn strzela ze strzelby tak btw.

Podobne do Ashe postacie to: Vayne, Ezreal, Tristana, Miss Fortune, Caitlyn.

Opublikowano

Ashe, Caitlyn, Corki, Ezreal, Miss Fortune, Sivir, Tristana, Teemo, Vayne

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Poza wymienionymi: Twitch, Kog'maw, Urgot i na upartego Kennen też robiony jest pod ad. Również Twisted fate, choć ja preferuję go jako ap.

A więc nie masz co patrzeć jedynie na postacie dzierżące łuki i tego typu bronie miotające a na wszystkie championy z przedziału ranged które opłaca się i ludzie robią pod ad.

Opublikowano

BARI za bardzo pomieszałeś odpowiedź , kolega chciał wiedzieć czy jest jakiś łucznik ,to łucznika w grze nie ma . On nie pytał się czy są jakieś postacie dystansowe ,ale łucznika nie ma. Jest jeden jedyny Twitch który ma kuszę czyli nowoczesny łuk

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

Ale właśnie o tym jest drugie zdanie w mojej wypowiedzi, ja nie pomieszałem więc nic nie wkręcaj : P, czy wypowiedzi wyżej dotyczą tylko postaci z łukiem? Myślę po prostu ze autor tematu szuka łucznika, bo gra takowymi w grach mmorpg - a jak wiadomo w Lolu postacie na zasadzie ashki mają też inne bronie, a mechanizm ten sam.

Jeśli się mylę co do autora to przepraszam, ja tak to odebrałem, tym bardziej po wypowiedziach innych.

Opublikowano

I dlatego musiałem dostać minusa? Nie patrząc na to ile opisałem czego nie zrobili inni? Otóż dobrze wiem co słyszałem, jakiś dobry gracz tak gra w profesjonalnych grach - jaki tego Ci nie powiem, po prostu wiem co słyszałem więc nie piszę bzdur. Poza tym jak ktoś już mówił, żeby kennen mógł bić z Aa w czasie E a byłby jednym z lepszych ad carry ^^.

Opublikowano

Nie ode mnie masz minusa ;) Ta... Z E, które ma bardzo wysoki cd, zero przeliczników AD... Ashe by była o wiele lepszym ad carry niż kennen... To tak jakby nie istniały skille...

Opublikowano

Shibitos nie wiem czy wiesz, ale można sprawdzić kto dał plusa / minusa. I to TY dałeś minusa, natomiast ja go wyrównałem na zero.

Aby to sprawdzić, wystarczy kliknąć na daną reputację posta, wyskoczy okienko gdzie są wszystkie +/- i od kogo.

@Topic:

Ogółem nie ma tu czegoś takiego jak "łucznik". Są postacie, które biją z dystansu, lecz nie zawsze biją strzałami jak łucznicy.

Większość magów [ o ile nie wszyscy] biją z odległości, jednak ich siłą są skille, a nie obrażenia z autoataku [veigar, annie, karthus, malzahar, brand]

Są też postacie, które bardziej polegają na zwykłych atakach [właśnie ashe].

Ogółem z odległości biją jeszcze np. Caitlyn, Cassiopeia, Corki, Fiddlestick, Vayne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...