Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czarnoksiężnik z archipelagu - pytania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześc. Mam na jutro lekturę czarnoksiężnik z archipelagu. Ogólnie lubie fantasy, ale kolejna książka "mistrza gatunku" (btw. widzieliście książke fantasy NIE napisaną przez mistrza gatunku?), nie wchodzi gładko jak anal z wazeliną. Przeciwnie - po trzech rozdziałach nie chce mi się czytac tego gówna.

Poczytałem streszczenie i problematyke, ale może ktoś z was miał już to przerabiane i ma możliwe pytania. Oczywiście, zależy to od nauczyciela, więc mała charakterystyka polonistki:

40-50 lat, zerowe poczucie humoru, dobra dykcja. Średnio czyta 1.5 książki dziennie, nie toleruje gier i muzyki innej niż klasyczna. Syndrom F.O.C.H. porównywalny do Jarosława Kaczyńskiego, uczy w szkole kilkanaście lat, jeździ czarny Renault Megan, mieszka na przedmieściach, dużo zadaje, lekcje kończy równo z dzwonkiem, czyli typowy nauczyciel.

Jeśli ktoś zna potencjalne pytania, to prosze, piszcie.

Z góry dzięki ;)

Opublikowano

skoro dla ciebie gównem wydaje się klasyka fantasy a ją lubisz jak piszesz to pewnie masz tylko odczynienia z komiksami pośredniej jakości a nie z powieściami fantasy

akurat tu się mylisz, cykl Ziemiomorza jest kilkoma z lepszych powieści fantasy Ursuli K. Le Guin i na pewno można zaliczyć ją do grona mistrzów gatunku

zresztą temat jak widać nie powinien być w tym dziale tylko odpowiednim dla udzielenia odpowiedzi

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png