Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Na co wydać g1?

percyd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP on pyta o Snajpera a nie Meda lub Enginnera.

@Top Ja bym osobiście polecał PSG. Nadaje się na CQC oraz UO . Na BG no też ale już małą celność. No i jak starczy to jakieś pistolety . Deagle , beretty.

1365881062-U68160.png

Opublikowano (edytowane)

Dużego wyboru nie masz ;]

Barrett M82 - Potężna broń gdy masz prawdziwego skilla możesz siać spustoszenie ale tylko na UO i BG. Zabija na 1 strzał

AI-AW - Broń mało popularna ale słynie z tego iż pocisk praktycznie nie spada. Zabija na 2 strzały

PSG-1 - Broń bardzo znana w grze Warrock. Największą jego zaletą jest szybkość oddawania strzałów. Zabija na 2-1 strzał

TAC 15 Crossbow - strata kasy...

aw50f - Broń najlepsza dla klasy "Sniper" Szybkość oddawania strzałów jest porównywalna do psg-1 ale ma znacznie większą celność i obrażenia. Zabija za 1 strzałem (czasem za 2)

Wybór należy do ciebie...

Ja ci polecam Barrett M82 ponieważ w doświadczonych rękach jest to śmiertelnie dobra broń ;]

Edytowane przez _Shadow_

1376848905-U377559.jpg

Opublikowano

Zdecydowanie i bezprecedensowo wygrywa PSG. To najlepsza sniperka dostępna w wr. Jak złapiesz już nią skila to nie ma mocnych na Ciebie. No ta broń jest po prostu stworzona dla graczy lubiących snipera.

@Edit jest już temat dotyczący takich pytań.

To jest ukryta treść, proszę

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Wedlug mnie najlpeszy wybor to AW50F - jedna z najlepsyzch broni w grze.

Jest druga bardzo dobra sniperka ktora nazywa sie PSG.

Moim zdaniem obie sniperki sa dobre i wybor nalezy do ciebie lecz ja bym wybral AW50F :)

Opublikowano

Barrett M82 - tak ale tylko BG , ja ty wycinam na crater i Disturm ale ma troche rozrzutu podczas strzału i denerwujący odrzut ale np: 5 celnych strzałów do MD500 niszczy helikopterek@ a w człowieka celny strzał w KLATKE

AI-AW - strata czasu i pieniędzy

PSG-1 - miałem super sprawa na CQC deathmach i wgl CQC , daje rade także na BG ale tylko mniejsze mapki

TAC 15 Crossbow - moim zdaniem nie strzela powoli ale jak się campi np na Siege War fajnie się z tego strzela , a potem jak nauczysz się stzrelać daje rade na CQC

aw50f - za twoją ilość G1 nie kupisz , wgl tego teraz nei kupisz , jest możliwość że dostaniesz to na 7 dni za wydanych 400g1 <dla mnie za wolno strzela, i nie zabija za każdym strzałem>

3007.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...