Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

A wiec tak jak w temacie .. Jestem wlascicielem na moim serwerze i nie moge niszczyc ani otwierac skrzynek.. Pozdejmowalem wszystkie Cuboidy nie jestem blisko spawna. Jak wlacze komende // na super pickaxe i cos zniszcze to sie zniszczy ale nie moge postawic klocka spowrotem ..

Wie ktos jaka moze byc tego przyczyna ?

Edytowane przez KruchyPL
Opublikowano

moze dlatego ze jestes w strefie spawnu

GPU: MSI GeForce GTX 1070 GAMING X CPU: Intel Core i5-6600K Mobo: Asus Z170 PRO GAMING RAM: Corsair Vengeance LED, DDR4, 2x8GB, 3000MHz, CL15 PSU: Corsair RM550X Cooler: be quiet! Dark Rock 3 Case: PHANTEKS Eclipse P400S SSD: Samsung 840 EVO 250GB HDD: Western Digital Red 3TB Audio card: Creative Sound Blaster ZxR 

Monitor: Benq Zowie XL2411 144Hz Keyboard: Razer BlackWidow Chroma Mouse: SteelSeries Rival 300 Mousepad: SteelSeries QcK+ Headset: HyperX Cloud Black 

Opublikowano

moze dlatego ze jestes w strefie spawnu

nie jestem blisko spawna

najs.

A klocki się cofają, czy wyskakuje ci permissions?.

Opublikowano

najs.

A klocki się cofają, czy wyskakuje ci permissions?.

Klocki tylko sie cofaja gdy rozwalam normalnie. Ale gdy // to jest git nie cofaja sie ale tez stawiac nie moge...

Opublikowano (edytowane)

Sluchajcie wczoraj bylo wszystko w najlepszym stanie. Zadnego nowego Builda nie wgrywalem. Server chodzi pod 1.7.3 @rafor4 To nie jest od LWC poniewaz nie wyskakuje na chacie ze jest zablokowana przez jakiegos gracza :) a nawet jak by byla to ja mam przeciez prawo do jej otworzenia ;D

Wydaje mi sie ze to moze byc wina jakiegos plugina ale niestety nie wiem jakiego ..

Edytowane przez KruchyPL
Opublikowano (edytowane)

Jedyne co w Pluginach zmienialem to jest PermissionsPlus zeby zmienic wiadomosc powitalna :)

Przepraszam moja pomylka xD Zmienialem to w CommandBook a nie PremissionsPlus... xD

Wie ktos co moze byc przyczyna ?

Edytowane przez KruchyPL
Opublikowano

Sprawdzilem i wiem ze jest to wina jakiegos plugina wylaczylem je wszystkie poprzez McMyAdmin i moge niszczyc . Teraz tylko jaki to plugin xD

Opublikowano

Usuwaj po kolei, jak np usuniesz perm i nic nieda to go przywroc i tak dalej ;).

Opublikowano

Dzieki za podpowiedz ale sam na to wpadlem i juz przez jaki plugin to jest jest to Plugin - Permissions 3.1.6 niewiem co sie stalo ..

Opublikowano

Aha mam już wiem czemu. Persmision lubi się czasem scrashować. Nie raz tak miałem. Wystarczy od nowa wgrać persmision, a dostęp ( tzn. to w groups.yml ) musisz skopiować całą zawartość do nowego pliku.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...