Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] KamerMod, Atlandtyda V2, VirtualMt2 i wywalanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na serwerze VirtualMt2 KamerMod działa. Ale jak chce się zalogować przez niego gdy jestem w V2 Atlantydy to od razu wywala całą grę.

Dziwne, że w innych miejscach działa a tu nie.

Jest na to jakaś rada? Może nie wszystkie pliki z KamerModa wklejać do folderu z grą?

__

Opublikowano

Hmm a inny logują się na kamerze do v2 atlantydy na tym serwie. Tylko czemu u mnie nie działa?

Nie da się tego jakoś obejść? Trochę nielogiczne, że wszędzie działa a tylko w tym miejscu wywala.

__

Opublikowano

A skąd wiesz że inni akurat przez kamera wchodzą.? To nie działą na niektórych servach..

@@ Edit sorry, zlagowalo mnie

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

@axel00811: jakby dali radę zablokować w atla v2 to by chyba zablokowali wszędzie bo admini nie chcą moda kamera u siebie.

@HackMaster3: Od znajomych (raczej wierzę, no ale wiadomo :P ). Ale sam fakt, że akurat to nie działa jest dla mnie trochę dziwny.

@wiesiekex: Ja moby i atla na kliencie widzę (bo VirtualMt2 jest oparty na plikach 2010 i na ich kliencie gram). Tylko po wgraniu moda kamera po zalogowaniu się jak jest się w atla v2 (albo wcześniejszym zalogowaniu w innym miejscu - bo działa, i wejściu do atla v2) po prostu wywala całą grę (wyłącza się bez żadnego komunikatu). Jakby nie było plików od mobów to nie wywaliłoby tylko bym nie widział mobów - a tak nie jest. Jednak przetestuję i tą propozycję (chwytam się wszystkiego co może pomóc :D ).

A może nie instalować moda na ich kliencie, tylko na jakimś innym? Jakim? Nie jestem za bardzo w temacie o nowych plikach 2010, więc nie wiem co będzie odpowiednie.

__

Opublikowano (edytowane)

@wiesiekex: Sprawdziłem po wgraniu patcha "Atlantyda i moby" ze strony Kamera (to już od dawna istniało) - nie pomogło.

@Diosminex: racja, nie pomogło. Zablokowali V2 atla? Jeśli tak to w jaki sposób? Jeśli będziemy wiedzieli jak zablokowali to będzie łatwiej coś na to poradzić. I jeśli by mogli zablokować jedną mapę to i resztę, a tego nie zrobili. Mi się wydaje, że problem jest w samym modzie Kamera.

Np. tu był taki sam problem na innym serwerze:

To jest ukryta treść, proszę

Tak samo tu ktoś miał problem:

To jest ukryta treść, proszę

Były pomysły, że to problem z którymś z tych plików:

- season3_eu (tylko tego w modzie nie ma więc wątpię, że jego wina),

- atlasinfo.txt

To pewnie da się naprawić nie kopiując jakiegoś pliku z moda lub robią w nim zmianę jak w oryginalnym kliencie na którym działa. Tylko nie mam pomysłu którego to pliku wina.

Edytowane przez 888met

__

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...