Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Zarobek NInja 65lvl m10 m8 m8 ZOBACZ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi mi o to jak tym charem na takim lvlu dropic kamole,mam dobre eq,ale slaby dmg,Chcialem sie poradzic jak zarabiac na kamole lub poprostu jak je dropic takim charem,Lub pytanie jezeli bede miec 70lvl i dobry dmg gdzie je dropic prosze o dos dluga i dobra odpowiedz

Opublikowano

Polecam na Poli bić metki na 90 lv , ew brac itemy na 65 lv i chodzić do dt ulepszać i sprzedawać . Ewentualnie na rudach możesz się dorobić także niezłej kasy + tut

To jest ukryta treść, proszę

Pomogłem licze na + .

Ja zbierać tylko + i dziękować za te + !

Opublikowano

Jeżeli będziesz miał 70 lvl to exp w Atlanta v1, a na teraz kup przepustkę i idź do v2 lub jakieś metki walić ;)

Czy jesteś pewny że od 70 lvl?? z jakiego priva przychodzisz.

Grota jest od 75lv, ninja da się zarabiać po przez rudy, dt.

Dla najwiekszych hardkorów to wiedzma w grocie (z 1 możesz wyciagnac nawet 1kkk!!)

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Dzieki a co z niej leci i jakie bony na nia trza miec?,na US bylem bardzo ogarniety ale tam serwer wyglada nie co inaczej i inne sposoby zdecydowania zarabiania

Opublikowano

Czy jesteś pewny że od 70 lvl?? z jakiego priva przychodzisz.

Grota jest od 75lv, ninja da się zarabiać po przez rudy, dt.

Dla najwiekszych hardkorów to wiedzma w grocie (z 1 możesz wyciagnac nawet 1kkk!!)

Rzeczywiście przepraszam mój błąd, zapomniałem że jest od 75 -.- Dawno się na PL nie grało ...

Opublikowano

Info o Silnej lodowej widźmie :)

Level: 89 / Stopień: BOSS

EXP: 11047

Obrażenia: 3885 - 15859

Występowanie:

Grota Wygnańców

Drop:

Ametystowy Naszyjnik, Ametystowe Kolczyki, Krwisty Kamień, Tarcza Smoka, Ekstazyjne Buty, Sokola Tarcza, Buty Ognistego Ptaka, Kamienie Duszy +4, Naszyjnik Z Niebiańskich Łez, Kolczyki Z Niebiańskich Łez, Kryształowy Naszyjnik, Kryształowe Kolczyki, Lwia Tarcza, Zbr. Płyt. Czar. Magii, Deszczowe Buty, Buty Feniksa, Czarna Szata, Zbroja Z Czarnej Stali, Ubranie Czarn. Wiatru, Kamień Duchowy, Kamień Liderów, Tarcza Tygrysa, Olejek Niebios, Broszura Szermierki, Kolczyki Z Białego Złota, Spróchniała Skrzynia.

Inne:

Gdy zostaje jej 25% życia zwiększa swoje obrażenia i obronę o 50%.

Przywołuje 3x Podziemny Lodowy Golem.

Nie zadaje ciosów krytycznych, jednak ma ogromną rozpiętość obrażeń. Jej uderzenie potrafi zabrać nawet 26k pż, jednak zwykłe uderzenia wynoszą około 3k

Tarcze na 61lvl +6.

Kolczyki, Naszyjniki +7.

Zbroje na 66lvl +4.

Ubicie wiedźmy "z buta" lub z konia jest praktycznie niemożliwe na wersji PL

Drop jest uzależniony od rękawicy złodzieja (rękawica złodzieja - większy drop; bez rękawicy złodzieja - prawie nic)

Nie działają na nią żadne bonusy

Zbieram +++

Opublikowano

on jej nie ubije i musi sporo poexpic zeby wbic ten 75lvl

a narazie chodz na dt taki 70lvl ninja jest b.dobra do wybijania lucznikow a i czasmi elitka sobie zabijesz to kamol z niego czesto leci a mentale czesto szukają pomocy do dt ;)

ja jak bym mial zajebistego bodziaka zeby ogarniał dt to bym z niej nie wychodził ;)

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

plople lecz się... myślisz że ją łatwo ujebać ?? patrz że gościu chce eq wykoxić aby mu lepiej się grało...

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

Lepiej otwierac ryby czy sprzedawac po 3kk?,bo to jest jeden z moich zarobkow + bede planowal ognista ziemie i bossy .Dalem wam +++ dzieki za pomoc :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...