Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!Zdecydowałem się na zakup Teemo,jednak nie wiem jak go budować.Nie chodzi mi o itemki tylko "pod co" czyli np.AP,OP itd.

Z góry dziękuję.

Opublikowano

hahhaa OP? ty wiesz chociaż co to znaczy?

Teemo 3vs3 jest dobry pod AP, na 5vs5 również proponuje AP, raczej obecnie rzadko się robi teemo pod AD, gdyż może stawiać teraz grzybki bez limitu co daje dodatkowe obrażenia jak masz więcej AP ;)

Opublikowano

Nie AP tylko AD z domieszką AP, żeby coś grzybkami robić

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Berserkery>Malady>Sword of the divine>Wit's end>Hextech gunblade

Dawaj plusa

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Berserki>2xPhantom Dancer (Widmowy Tancerz)> Bloodshrister (krwiopijca)> infiniti edge (ostrze nieskończoności chyba) i coś pod DMG :P Zajebisty build . Grzybki na 3 zadają 600 dmg więc wdg. mnie lepiej iśc pod AD :P

he?

Opublikowano

@up

Podzielam twoje zdanie, gram zawsze pod AD i mam taki build :

Berserkery> zaraze> krwiopijec/ krwawe szpony madreda> krwiopijec/ krwawe szpony madeda> hextech

ale zazwyczaj improwizuje

Opublikowano

Teemo AD do dupy, czołem.

Dorans blade na start > Merc Treads > Malady > Wits End > Mad Bloodrazor > Frozen Mallet > Coś na obronę (zależy od przeciwników). Raczej Guardian Angel.

Dzięki temu masz porządny dmg, sporo defa i 1v1 wygrywasz bez większych problemów o ile przeciwnik nie jest super ogarem.

Opublikowano

Ja gram teemo pod AD i 0 AP :) Jest dobry do ksucia :D

Doran's Blade->Berserkerki->Phantom Dancer->Bloodthirster->Infinity Edge->Stark

Skille: Toxic-Blinding-Speed i później toxic i blinding na zmiane, ulti i na końcu speed. :) Później mogę edytować i dokładnie napisać na razie mi się nie chce :D

Opublikowano

Zajebisty build . Grzybki na 3 zadają 600 dmg więc wdg. mnie lepiej iśc pod AD :P

Tak, a potem na 18 lvlu płacz, że Cię wszyscy biją na 2 skille. TheRainMan wskoczył na top1 rank grając teemo z buildem prawie identycznym do tego, który wrzuciłem wyżej.

Opublikowano

Teemo jest dobry tez jak sie go robi pod ap i szybkosc ataku.

Jak masz +500ap to z truty samej po 150walisz + grzybkami zobacz ile walisz.

Polecam Ci kupic Malady,Nashora potem czapeczke rabbadona a i tak masz ok. 1,5szybkosci ataku juz + skill.Ap masz hmmm z 300 z czapka bo te mieczyki daja ap tez.

Potem mozesz zrobic jak sie zazwyczaj robi ludzi pod ap + hp zebys mial szanse z tankami bo teemo zazwyczaj ma z nimi problemy

sstwc.jpg

Opublikowano

Trutka ma przelicznik 0,14, więc nawet jeśli już dozbierasz do tych 500ap, to dmgu i tak prawie nie zadasz. A dla pojedynczego nuka z Q chyba się to nie opłaca? Grzybki to dla mnie takie wybuchające wardy, według mnie więcej dmga nie potrzebują, zwłaszcza, że na 3lvlu zadają ok. 400 w papiery.

Teemu dobry build podał, chociaż wcisnąłbym gdzieś na początku latarnię. A skille maksuję R > E > W > Q ;). Grzybki we wszystkich krzakach i pushujemy linie w nieskończoność.

Opublikowano

Zrób tak jak ja zwykle czyli wszystko. AP/AS malady, nashor, rylai (żeby życie było), rabadon, buty na penetra, I tu jak chcesz hexteh lub madredy.