Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[h4x]damiua {ems}

lognomaniak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest nowa wersja 0,54 dlatego jest potrzebny, bo jak wiemy stary trainer jest obecnie wykrywalny przez eMS, a to jest nowa wersja z nowym HS lessem :P.

Dzięki, MPC.com miałem sprawdzić dopiero jutro a dizsiaj bocik stanie ;):)

Dzieki wielkie xD

Gość black_shadow
Opublikowano

Niezbyt przydatne... A tak wg. To Athis zauważyłeś że w tym temacie są już 2 reklamy ? A modek nic nie zrobi :)

Reklamę napisał Crasher oraz tytuł temacika :D

Opublikowano

Człowieku, gdyby nie Mpc.com, gamecheetath to niebyłoby tutaj połowy czitów/botów/trainerów/czegokolwiek więc uważam iż warto reklamować to forum (nie jest ono dla mpc.pl konkurencją bo raczej nikt nieodejdzie z jednego forum dla drugiego patrząc na język chodźby :P). A i niezbyt przydatne? To znajdź mi na szybkiego unlimited attack bez iMaxa który mi sie zjebał że tak brzydko powiem, to bedziesz dobry ^^:D

Opublikowano

spokojnie, crasher na Designers ci wytlumaczymy jak bedziesz mial problem, blasck to nie jest reklama, poniewaz mpc.pl jest polska wersja mpc.com

Cheers

Athis

Hack Designers Team

Opublikowano

z uber tubie jest cos nie w porzadku jak go uzywam to wywala mnie z gry. Da sie na nim zbieraz na pczatku ale jak juz potem uzyje ND Dem SB to wywala gra tak samo na odwrot jak najpierw uzyje lsasha to po uzycui uber wywala mnie z gry o.O wie ktos dlaczego tak sie dzieje? wiem ze sam demian pisal juz ze jakies bledy z UT sa...

~.^

Opublikowano

Mam pytanie, czemu nie dziala mi ten bot? odpalam go normalnie i wszystko pieknie jest widze okienko czita.

No i jak probuje wlaczyc uber tubi czy inna opcje to nie moge ;/ klikam to F9 czy F5 i nic, ctrl+F tez klikalem nie wiem zeby aktywowac czy co tam i tez nie dziala, moglby mi ktos to wytlumaczyc xD bo nie moge z tym sobie poradzic.

Opublikowano

Klikasz po prostu np. "Ctrl + F9". Nic więcej. Osobiście mogę powiedzieć, że uber tubi coś chyba nawala - po włączeniu po chwili wyłącza mapla. =x

1644b8636667.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

a jak trzeba ustawić auto pota ? Uber Tubi i auto looter mi działa normalnie, tylko nie wiem jak to zrobić :/ Mógłby mi ktoś dać screena z dobrym ustawieniem ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...