Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Cheat-nie wykrywalny

Swritles

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy istnieje takie coś jak nie wykrywalny hack.

Chodzi mi o to aby w grze nie było widać zmian <zero kwadracikow>

Hack ma działać na tej podstawie, że ja np. wciskam dany przycisk i namierza mi kolesia... nie chodzi mi o to aby bylo widać przez ściany... :) tylko jesten 1 vs 1 wciskam przycisk i wszystkie pociski w kolesia idą... :)

sorry, że tak niezrozumiale to napisałem :)

Opublikowano

Dokładnie, tymczasowo na forum jak i poza (chyba) nie ma żadnych cheatów. Jak będą to się na forum pewnie pojawią, cierpliwości.

Pokój i bezpieczeństwo, bracia.

Działamy w mroku by służyć światłości. Jesteśmy Assassynami.

Nothing is true, Everything is permitted.

Requiescat in Pace

yuma30.png

Walnij delete.png

Opublikowano

Pb jest tak zjebane, że potrafi zbanować za czarny screen, więc cleanery też nie dają 100% pewności, teraz GGC banuje większość cheaterów.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zanim jednak zaczniesz używać czitów to zastanów się czy warto... ja miałem 27 poziom i zakupione przedmioty z IS;

straciłem je wszystkie za końcowym efektem bana. W Battlefield Heroes ludzie są bardzo uczuleni pod względem haxów :P

Pamiętaj zatem, że tak jak każdego innego cheata używasz na własną odpowiedzialność ale to już zapewne wiesz :D

A wracając do tematu to na odpowiedni program proponuję poczekać jakiś czas lub poszperać na zagranicznych

serwerach jeśli oczywiście potrafisz zrozumieć alternatywny język jakim jest angielski ;)

Pozdrawiam,

Radowid

Nulla è reale, tutto è lecito | Nothin' is true, everythin' is permitted

Opublikowano

ten nowy bot moze i dziala nie wiem nie uzywalem go nie sciagalem ale nie radze jak sobie codziennie gram to widze jak banuja okolo 20 30 osob pb teraz sie stara

Opublikowano

Dokładnie... Moje konto również zostało zbanowane -.- Poda ktoś link gdzie mogę do nich napisać żeby mi odbanowali konto?

BTW. Nie używałem żadnych "czitów"

Pokój i bezpieczeństwo, bracia.

Działamy w mroku by służyć światłości. Jesteśmy Assassynami.

Nothing is true, Everything is permitted.

Requiescat in Pace

yuma30.png

Walnij delete.png

Opublikowano

Znalazłem hacka (sam aimbot), grałem na nim, działa bez zarzutu.

Link :

Po pierwsze to fail, coś Ci w BBcode nie wyszło.

Po drugie to właśnie widać jak działa bez zarzutu jak zbanowali Cię za jego użycie...

Opublikowano

Dobrze to jak mamy chwilkę prawdy to ja też trochę dawałem na aimie i radarze 2-3 dni ale już nie ryzykuje a poza tym naprawdę gra bez cheatów jest o wiele przyjemniejsza ;)

Nie jestem aż taki dobry ale sobie radzę mój rekord na mando 25-7 wiem że słabo ale nie spawnowałem ani nic takiego a zespół przeciwny był niezły ;) Moje levele ;)

Pozdrawiam i uprzedzam nie ma co ryzykować :)

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...