Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dział] Worms

J4KU8

Worms.  

32 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie dzi?? Worms?

• Tak !
      18
    • Nie !
      9
    • Nie mam zdania.
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, co wy na to żeby założyć dział gry Worms? Według mnie ów dział powinien powstać, powstają nowe wersje gry (niedługo wyjdzie), widziałem też hacki, jest tryb MP - według mnie nadaje się nawet na główną stronę ;).

A Wy jak sądzicie? ;)

1358809676-U384748.png

Opublikowano

Neutral dałem ze nie mam zdania gra niby fajna ma tryb MP bo grałem ale po jakmiś czasie sie nudzi moim zdaniem jeśłi pomysł sie pdoobał to jakis mały poddział jak ma <jesczze> Last chaos itp bo na głowny to nieee..D:

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Powiem tak... Wormsy są wspaniałą grą i zawsze z łezką w oku wspominam okres gdy z kolegami urządzało się party na lanie.

Tylko w mojej opinii to nie jest gra na dłuższą, poważniejszą zabawę. Ot tak można pokierować robalami dla zabicia czasu, ale chyba nikomu nie chciało by się grać w to non stop.

Robi się to po prostu po pewnym czasie monotonne. Obecnie rynek jest zalewany wszelakiej maści FPS / MMO. Wormsy niestety nie mają szansy przebicia się na szerszą skalę.

A w takim razie po co po raz kolejny dodawać dział do, którego nikt nie będzie zaglądał??

Powstanie dział, będzie boom jednak miesiąc minie i zainteresowanie zmaleje do zera..

Na nie : c

1373662483-U83583.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Niestety taka prawda gra jest wspaniala ale w nia grac dluzej niz 2godziny sie nie da.

Mozna by bylo sprobowac ale jezeli dzial by nie poszedl to usunac...

Neutral

Jeżeli ci pomogłem lub wniosłem coś do tematu to kliknij "Lubie to".

mca.png

Profesjonalne tłumaczenie tekstu [Angielski -> Polski] lub [Polski -> Angielski]. Napisz na pw lub gg a sie dogadamy !

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...