Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poradnik] Najlepszy dobór perków i broni w cod 4.

FryzjErek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Chciałbym przedstawić poradnik w którym powiem wam jak dobrać perki i broń w cod 4.(moim zdaniem)

Ten poradnik jest przeznaczony na tryb Hardcore.

Na początek kilka zasad :

1.Nie używamy Męczennika , ostatniego bastionu i Granatników

2.Bez kampienia.poradnik jest dla tych którzy nie kampią.

3.w komentarzach nie dajemy wulgarnych slów.

Ja gram w cod 4 już 3.5 roku...

Ok zaczynajmy.

1.

Broń główna-M4 + celownik laserowy + red tiger

Broń dodatkowa-Desert Eagle

Granat-Ogłuszający

Perk 1-Bandolier

Perk 2-Kieszonkostwo

Perk 3-głebokie uderzenie

M4-karabin maszynowy z małym odrzutem . w połączeniu z głębokim uderzeniem jest zabójcze przez ściany i mury

2.

Broń główna-AK-47 + Brak dodatku + Gold

Broń dodatkowa-USP 45.

Granat-błyskowy

Perk 1-Saperzy

Perk 2-Podwójny strzał

Perk 3-głebokie uderzenei

AK-47-Karabin maszynowy z średnim odrzutem dobry z głebokim bo mozna skanowac dowoli.

3.

Broń główna-MP5 + Tłumik + blue tiger

Broń dodatkowa-USP .45 + tłumik

Granat-ogłuszający

Perk 1-bandolier

Perk 2-Zakłócenia UAV

Perk 3-Martwa Cisza

Mp5-Doskonala broń do klasy typu Stealth.W połączeniu z zakłóceniem UAV i Martwą ciszą jesteśmy niewidzialni i niesłyszalni

4.

Broń głowna-M40A3 + Brak dodatku + Red tiger

Broń dodatkowa-G36C + Celownik Laserowy

Granat-Dymny

Perk 1-Claymore x2

Perk 2-Przesada

Perk 3-Płuca jak miechy

M40A3-Najlepsza snajpa w grze.Nic więcej pisać nie trzeba.

5.

Broń głowna-P90 + tłumik + red tiger

Broń dodatkowa-M9

Granat-błyskowy

Perk 1-Odłamkowy x3

Perk 2-kieszonkostwo

Perk 3-Pewne celowanie

P90-Duza szybkostrzelność i pojemność magazynka dobra na male mapki

To koniec mojego poradnika Komentujecie oceniajcie itd. Mam nadzieje ze pomogłem .

Pozdrawiam FyzjEreK

Opublikowano

Jak Ty grasz 3.5 roku to chyba na lanie przeciwko botom..

HAHAHAH :)

Sory ale ten poradnik o dupę potłuc.

Zresztą te połączenia to najgorsze co widziałeml.

Najlepsze perki to bandlioer, moc, penetracja. Czasem inne jak gramy sd.

Ale to co Ty tu napisałeś to głowa boli.

zróbmy tak ja wezmę swoje perki Ty swoje i pójdziemy jakiś sd 1 vs 1 ? ;] jestem ciekaw wyniku.

Nie będę stawiał żadnych minusów czy plusów bo mnie to nie obchodzi ale najlepiej jak ten poradnik

usuniesz w ostateczności przerobisz bo jak na razie widzę tu parę niepotrzebnych zdań (w sumie wszystkie)

Jak już będziesz przerabiać ten poradnik to napisz jaka klasa na co do czego itp.

np. napisz, że saper najbardziej potrzebny jest na S&D i tyko na to.

szefmarcin.png

Opublikowano

lol czytac nie umiesz ze to na HC ?

A po drugie po co obalek Na hardkore ?

Zal mi cie gosciu

Mi również ;], ale ciebie..

Do mp5 , bandoiler (broń dużo gryzie ammo), c4, dla tych którzy chcą sobie poszpanować(osobiście polecam), i zakłócenie uav ;), Chyba zapomniałeś o shotgunach mój drogi, nie żyjemy szturmem :).

EXPmIpC.gif

Opublikowano

a tak nawiasem mówiąc nie wiem kto do snajpy bierze PRZESADĘ i g3 OMFG! Bierzesz digla i jak umiesz koleś pada od 2 strzałów już nie wspominając o takim fakcie, że diglem można strzelać szybciej od AK czy P90.

szefmarcin.png

Opublikowano

Jak Ty grasz 3.5 roku to chyba na lanie przeciwko botom..

HAHAHAH

Sory ale ten poradnik o dupę potłuc.

Zresztą te połączenia to najgorsze co widziałeml.

Najlepsze perki to bandlioer, moc, penetracja. Czasem inne jak gramy sd.

Ale to co Ty tu napisałeś to głowa boli.

zróbmy tak ja wezmę swoje perki Ty swoje i pójdziemy jakiś sd 1 vs 1 ? ;] jestem ciekaw wyniku.

Nie będę stawiał żadnych minusów czy plusów bo mnie to nie obchodzi ale najlepiej jak ten poradnik

usuniesz w ostateczności przerobisz bo jak na razie widzę tu parę niepotrzebnych zdań (w sumie wszystkie)

Jak już będziesz przerabiać ten poradnik to napisz jaka klasa na co do czego itp.

Mistrzu powiedz kiedy a bedziesz mial 1 vs 1

Gość malutki688
Opublikowano

sloty....bez komantarza...na chuj bandolier jak w kazdej grze lezy tych broni od groma.na sd tyle amo nie jest potrzebne....po chuj piszesz o swoich kolorach broni..

Opublikowano

no racja sam o tym zapomniałem dodać. Ucz się grać tylko jedną bronią to będziesz miał skila. Przecież jak biegniesz i zabijesz kogoś to bierzesz jego broń i jedziesz dalej, wiec tak jak mój przedmówca napisał (taki paradoks) jest to bezsensu.

szefmarcin.png

Opublikowano

na hc najlepiej miec Szturm + tlumiki+ deagle/m9/usp/colt/+kamuflaz dowolny/ +bandolier+kieszonkostwo + pewne celowanie . = Pro acc .... a nie jakies gowna z mp5 tlumik + zaklucenie wtf ? ? ? ?

Opublikowano

tak tak koxix nie potrzebne wcale. Jak ktoś gra spary na HC S&D (zdarza się) to nie wiesz jak bardzo przydają się tłumiki....

zakłócenie się piszę. Nawiasem pisząc zakłócenie, cichobieg, saper te perki to autokill. Jeżeli chodź troszkę umiesz

grać i znasz sztuczki przy tym mając słuchawki wygrasz każdą rundę chodź przyznam, że to noobski wybór perków.

I jeszcze raz podreślam koxix cod nie kończy się na TDM. Są również : SAB, SD, DM, KOTH...

Pozdrawiam

szefmarcin.png

Opublikowano

na sd to tlumik ZAKŁÓCENIE Saper i moc obalajaca (jak nie jest hc i jakas smg ) . Ja w ogole nie gram na normalnej grze. Pro Mod Only...

Opublikowano

no to widać umiesz wykorzystać wydane pieniądze (o ile masz oryginalną wersje gry) Sama przyjemność zagrać sobie sztabka lub saba.

szefmarcin.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...