Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam gry w którą kiedyś gralem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, sprawa wygląda tak że zapomniałem nazwe gry w którą grałem może rok temu xD

Bardzo mi sie podobala ale z powodu choroby nie odpalilem komputera przez 2-3 miesiace, potem format i ogolnie zapomnialem o tej grze :P

Kiedys pisalem podobny temat, w dziale Pogaduszki że szukam takiej gry ale nie ma mozliwosci sprawdzenia WSZYSTKICH tematów stworzonych przez okreslonego uzytkownika. Pokazuje tylko 5 ostatnich ;/

Opis:

Graliście w League of Legends? Postać: Khartus. Dosłownie wyglada tak samo jak w tej grze ktorej szukam.

Gra byla lekko typu Heroes 3, gdy sie walczylo to gra wygladala w sposob po lewej stronie byla postac i po prawej potwory. Po środku tabelka Atak, Magia itd.

Byla mozliwosc posiadania skillow bodajze, 1 2 3 lvl ?

Slowa ktore zapamietalem z nazwy to hmm... Ace ? Age? War?

Wszedlem w google grafika i kombinowalem z roznymi nazwami typu Ace of War, Age of War, War of Ace, Age of Ace itd. Nie ma zadnej takiej gry.

Ale prawie jestem pewien ze gra miala w nazwie 'War'.

Można było grać tym magiem, centaurem, bodajże wojownikiem i kimś tam jeszcze.

Jak potraficie jakos sprawdzic wszystkie tematy jakie napisalem bylbym wdzieczny.

Jezeli znacie nazwe gry to dajcie znac w tym temacie, poleca + / - / gwiazdki ^^

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano (edytowane)

Age of mythology?,Stronghold Legends?

Edytowane przez Upity

Nie bij mamo !

Opublikowano

Żadna z nich to była bardziej gra fantasy MMORPG w której można było robić guild, wystawiać sklepy na targu itd.

Jak coś jeszcze sobie przypomne to dam znać.

Wiem że z podstawowego miasta przechodziło się przez planszowy tunel i potem byleś w mieście gdzie był kościół (tam chyba sie guild zakładało) a niżej targ ze sklepami.

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%