Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Błąd podczas łączenia / złe hasło

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Hej, gdy chciałem zagrać na moim serwerze dedykowanym wywaliło "Błąd podczas łączenia z serwerem", a gdy wpisuje złe dane - info o złym haśle.

Game nie jest ukazane w procesach (ps -x)

syserr:

SYSERR: Sep 19 17:12:09 :: DirectQuery: AsyncSQL::DirectQuery : mysql_query error: Table 'account.guild' doesn't exist

query: SELECT id FROM guild

SYSERR: Sep 19 17:12:12 :: ReadMonsterDropItemGroup: ReadDropItemGroup : there is no item 33290 : node ŔüżîĽ®

SYSERR: Sep 19 17:12:12 :: Boot: cannot load MOBDropItemFile: locale/poland/mob_drop_item.txt

SF2010

Pongi są zgodne.

Edytowane przez lof lof
Opublikowano

Napraw całe player...

I musisz mieć jakąś złą linijkę w dropie... to ta ReadMonsterDropItemGroup: ReadDropItemGroup : there is no item 33290 : node ŔüżîĽ

Opublikowano (edytowane)

Naprawiłem player, zmieniłem item 33290 na inny.

SYSERR: Sep 19 17:52:41 :: DirectQuery: AsyncSQL::DirectQuery : mysql_query error: Table 'account.guild' doesn't exist

SYSERR: Sep 19 17:52:45 :: ReadMonsterDropItemGroup: ReadDropItemGroup : there is no item 33490 : node ŔüżîĽ®

SYSERR: Sep 19 17:52:45 :: Boot: cannot load MOBDropItemFile: locale/poland/mob_drop_item.txt

@E:/

Wgrałem czyste mob_drop_item, teraz wywala, że nie ma kolejnego przedmiotu :<

SYSERR: Sep 19 18:00:19 :: DirectQuery: AsyncSQL::DirectQuery : mysql_query error: Table 'account.guild' doesn't exist

SYSERR: Sep 19 18:00:23 :: ReadMonsterDropItemGroup: ReadDropItemGroup : there is no item 60082 : node żŔ¶űÄłş¸ş´şńż¬

SYSERR: Sep 19 18:00:23 :: Boot: cannot load MOBDropItemFile: locale/poland/mob_drop_item.txt

Edytowane przez lof lof
  • 4 miesiące temu...