Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Android

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam Xperie X8 od piątku i pobierałem już kilka, nawet klikanaście aplikacji.gier z Android Market. Jednakże teraz mam problem... Chciałem ściągnąć grę, tylko że nie sprawdziłem, że ma 12MB. Próbowałem ją anulować wchodząc ponownie w market, ale była tylko opcja pobierania, nie można było anulować/odinstalować/cokolwiek. Wchodziłem w zarządzanie aplikacjami, ale nie figuruje tam ów gra. Co zrobić, żeby przerwać to pobieranie ? Próbowałem zablokować przesył danych, ale też nie aknulowało to pobierania. Proszę o pomoc :) Wynagrodzę limitem +/- i 5*

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze

Opublikowano

Miałem to samo, ciągle pokazywało mi na pasku powiadomień, że gra jest ściągana. Gdy zatrzymywałem im dostęp do internetu, dalej figurowało to na pasku. Próbowałeś zrobić reebota telefonu?

Opublikowano

Nie próbowałem i nie wiem na czym to ma polegać i jak to zrobić. Nie pomaga nawet wyłączenie telefonu, wyjęcie karty sim i baterii, po ponownym włączeniu gra ściąga się od nowa... Czy może należy skontaktować sięz operatorem ? hmm

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze

Opublikowano

oj, czyli trzeba aż resetować telefon ? W sumie szkoda, bo już sporo w nim zrobiłem ;< Mam pasek powiadomień. Widnieje na nim liczba 4. "Ściągam go" i pokazuje się ta gra - 34%. Nie mogę wyczyścić. Po kliknięciu w nazwę tej gry przechodzi do jej strony w markecie. I właśnie tu jest problem, bo wcześniej jak tak było to pod "bezpłatnie" było anuluj. Tutaj nie ma :< Ach, a mogłem zrobić kopię zapasową :<

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze

Opublikowano

Jak zrobisz hard reset to tylko ustawienia przepadna, aplikacje zainstalowane zostaja. Mozesz jeszcze sprobowac zrobic backup wszystkiego (programem my backup pro + zrootowany android (programy na necie sa za free zcrackowane)) pozniej wziasc hard reset i przywrocic all. W tedy powinno byc ok. Mozesz tez sprobowac zainstalowac task killer i zamknac wszystkie apliacje (kill all) i pozniej wyczysc na pasku powiadomien.

Opublikowano

Czyli co się usuwa po tym "hard resecie" ? Skoro aplikacje zostają, to co przepada ? Poczekam jeszcze, bo "już" jest 73% ( pobieranie zaczęło się ok 9.00 w szkole) i jak się wyłączy to ok, jak nie to trudno, będzie reset.

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze

Opublikowano

OK, dzięki wszystkim. Gra ściągnęła się 5 razy, niestety instalacja się nie powiodła... Ale na szczęście przestała mnie dręczyć ta wredna ikona. Dzięki wszystkim :)

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...