Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • ✅ System prywatnych wiadomości
    • ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[B][FB+RP][WL][24/7]McPiwnica

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nazwa Serwera: McPiwnica.pl

Adres Serwera: 85.195.99.106:25630

Liczba slotów: 10, w najbliższym czasie 20

Mody + dodatki: Bukkit

Administracja Serwera:

HeadAdmin: needpvp

Zastępca: Korek004

Administratorzy: Kasma, LUKIarch

Operatorzy: Izqul, MassKerti

Serdecznie zapraszamy wszystkich chętnych do wspólnej gry. ; ) Do zobaczenia na serwerze!

PS.:W razie pytań dotyczących serwera, min. White-List, proszę pisać pod numer GG: 32399150.

Serwer został zamknięty.

Zapraszamy do tematu (na mpcforum) z zapowiedzią naszego nowego serwera, który znajdziecie pod linkiem:

http://www.mpcforum.pl/topic/588026-zapowiedzdedykmmorpg-mcpserwer/page__p__4221129#entry4221129

Edytowane przez Kasma
Opublikowano (edytowane)

Jeżeli będziecie tak tutaj pisali, dodaj tego i tego, to nie dodam... Jeżeli chcecie, abym Was dodawał to piszcie na GG, dobrze?

Edytowane przez Kasma
Opublikowano (edytowane)

Niestety, ale nie mogę tutaj sprawdzać podań do WL, ponieważ serwer ma swoje forum na którym znajduję się dział z podaniami. Podałbym tutaj link do forum, ale w regulaminie pisze wyrażnie "Zabrania się umieszczania linków do innych for."

Edytowane przez Kasma
Opublikowano

Ludzie, czy wy zrozumiecie, że na naszym serwerze piszę sie podania? Gdybyście czytali wszystkie posty zauważylibyście, że napisałem, abyście pisali do mnie na GG w sprawie WL.

• Dodaj nową pozycję...