Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

asd

Gość Xanan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Usama Su kocken pomimo Twojej odpowiedzi wciąż uważam, że wyczyszczenie całego tematu nie ma absolutnie żadnego, najmniejszego sensu. Wiem, że ludzie w ogóle do tego nie patrzyli, bo wolą założyć 500 nowych durnych topiców o tym samym zamiast przez 5 min pomyśleć i poszukać "czy czasem ktoś o tym nie napisał?" ale jednak dla osób takich jak ja było to o tyle przydatne, że mogłem się do tego odnieść podając komuś linka i dokładny post z dopiskiem - "a to można znaleźć tutaj - bardzo by zabolała opcja szukaj?"

Były warezy i reflinki? To jak to kiedyś się spotkałem z pewnym określeniem należy zastosować metodę ZUZ: "Zamknąć, Usunąć, Zbanować" a resztę tematu - bardziej ogarniętą - zostawić bez zmian..

Ale dobra - nigdy nie starałem się o moderatora (bo co by tutaj się działo, gdybym miał możliwość korzystania z opcji "Zamknij temat" ...), więc nie wiem, nie znam się, nie orientuję się - ja tu tylko robię za encyklopedię, która przy okazji wyśmiewa brak ogarnięcia lajtów na serwerze Thesan...

• Dodaj nową pozycję...