Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1 to jest fotomontaż ...

Zobacz że nagle jest czarny ekran...

Dupe hack jest mozliwy, jednak musisz za niego sporo kasy dać, o ile go znajdziesz

16435562.jpg
Opublikowano

Okej, jak został zrobiony ten filmik:

1.Koleś wszystko ładnie kręci programem na komputerze, przesówa argaty na bok, tak dla picu i klika na trainerze.

2.Na laptopie/2gim komputerze loguje się na konto co powoduje natychmiastowe DC

3.W czasie gdy na kompie ładuje się znowu gra przekłada z 2giej kieszeni w invertory argaty na to miejsce co zrobił przesuwaniem i wylogowuje się.

4.Na kompie znowu wchodzi na konto i WOW OMG !! Skopiowały się argaty !!!!111

My minions mwaahahahaha :>

Opublikowano

swego czasu było to na epvp ale zostalo to usuniete w czasie 5 minut bo to byl zwykly key....

Nie warto wierzyć komuś do kogo nie ma sie 100% pewności ...

Takie życie

Ja sam zresztą poducze się robic cheaty i moze za jakis rok bede umial zrobic dupe hack:P

16435562.jpg
Opublikowano

oOoo - Jezeli ten xVvVVvVx na youtube jest prawdziwy - to mozliwe ze to jest prawdziwy dupe hack... Co jest smieszne na pulpicie widac Gadu-Gadu ikone - wiec kolo jest prawdopodobnie z Polski ;>

Opublikowano

BO to jest przekręt,on wcale nie skopiował itemów,wystarczy się dobrze przyjrzeć filmowi,jak odpala 2x grę myszka jest w innym położeniu,zwyczajnie koleś skleił 2 filmy,jako że go znam to potwierdzam że to było zrobione dla jaj.

pzdr

Opublikowano

Ten czarny ekran to nic innego jak zmiana schematu kolorów na podstawowy, Jak ktos ma viste to wie o co chodzi.

My minions mwaahahahaha :>

Opublikowano

To jest wałek ;-) popatrzcie, za 1szym razem jak się loguje do gry na screenie wyboru postaci ma odrazu gołego AK, a jak się loguje po raz drugi jest odrazu ubrany AK no i jeszcze te "zakłócenia" podczas kręcenia ;]

Dupe hack polega na robieniu rollbacka i szczerze jak ktoś ma pojęcie o tym to sam do tego dojdzie i już doszli ale siedzą cicho, a czemu cicho? bo żaden prawdziwy hacker nie chwali się na lewo i prawo - tak było od zawsze

2006-2010

Opublikowano

Heh może kiedyś dla nielicznych jak już się naucze i zrobie to udostępnie, ale narazie sie powoli zabieram za nauke:P

Hmm ja ostatnio spotkałem coś ciekawszego niż dupe hack...

Wystawiłem na shopie całe szczęście 1 copa i podlecial do mnie jakis AK na 1 lvlu kupił daje retrive i sie kasy nie da wybrać i wszyscy zaczynają gadać wtf bo też ich oszukał...

16435562.jpg