Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi w lolu ;/

sider5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema od ok. dwóch tygodni mam dziwne przycinki nie wiem czy moge to nazwac lagami lecz puscili mi juz nerwy wiec postanowilem utworzyc nowy temat z mysla, ze mi ktos pomorze.

Próbowałem juz pobieraia najnowszych sterownikow do nvidii czyscilem komputer IObit Security 360 i Quick Care i nic ;/

Lagi mam tylko gdy gram 5v5 na pvp a na razem przeciw si na botach lub 3v3 nie spotkalem jeszcze lagow.

Jeszcze chcialem zwrocic uwage, ze mam internet staly zadnej neostrady. A lagi mam w tym samym czasie co moj kolega z miasta a i tylko on pozostali koledzy nie . Oboje mamy win 7 morze to on jest przyczyna.

Komputer mam odpowiedni wszystko smigalo na full detalach 0 lagow ale teraz zaczelo mysle nad formatem ale morze ktos rzuci jakas inna propozycje ;]

Opublikowano

Lagi masz z winy RIOTu. Teraz zepsuli coś w tym patchu i LOLClient wariuje.

Podobno w następnym patchu ma to zostać naprawione. Oby tak było.

Zaś co do metody up to ona działa ale w zamian LoL crashuje po 15 minutach i musisz od nowa grę włączać.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

razor jak napisalem kiedys tak nie mialem a gralem 5v5 na pvp caly czas . No ale nowy patch byl a pozostali koledzy z tym samym internetem nie maja takich przycinek a maja windowsa xp ;/ a jesli zmiana priorytetu na niski zadziala to bede o 20% szczesliwszy xD poczekam na nastepnego patcha morze bedzie lepiej ;] a dźwięk bohaterow i muzyke mam wylaczana. A i jeszcze chcialem dodac ostatnio zauwazylem , ze w counter strike source mam takie same przycinki 1-3 sekundowe wygladajace a gram na polskich serwerach z lagami po 30

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...