Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PlayCraft FreeBuild [Dedyk][NO-WL]

Seqq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Chciałbym wam przedstawić nowo powstały serwer minecraft o nazwie PlayCraft.

Nazwa: [PL] ---> FreeBuilding <--- @OwnServer.pl

Rodzaj: Premium/NoPremium

IP: 188.165.218.194:25038

Ilosść slotów: 23

Godziny uptime: ~99% w skali roku

Zwierzęta: Wyłączone

Nether: Wyłączone

WhiteList: Brak

Wersja: 1.8.1

Administratorzy:

•  
  • Hackuss
  • ReachZero
  • Seqqus
  • Sacon

Opis serwera: Serwer FreeBuild z DZIAŁAJĄCYMI KOMENDAMI, każdy gracz dostaje na start darmową działkę o wielkości 20x20 kratek. Działkę można rozszerzyć, informacje na forum (link do forum znajdziecie po zalogowaniu się do gry).

Regulamin serwera:

1.Zawsze słuchaj adminów.

2. Nie używaj wulgarnych słów.

3. Nie prowokuj ani nie przeszkadzaj innym graczom.

4. Do reklamy innych serwerów służy forum, nie rób tego w grze.

5. Nie wchodź na posesje gracza bez jego zgody.

6. Admin ma zawsze rację.

7. Jeśli administracja nie ma racji, patrz pkt 6.

8. Nie wolno utrudniać komunikacji w żaden sposób.

9. Jeśli zbudujesz coś co wyraźnie jest brzydkie, może zostać usunięte.

To administracja decyduje czy punkt został złamany oraz czy i jaka zostanie wymierzona kara. Administracja zastrzega sobie prawo do ukarania dowolną karą dowolnego gracza bez podania przyczyny oraz do zmiany regulaminu w dowolnym momencie. Grając na serwerze akceptujesz regulamin.

Grając musisz zgadzać się z tymi zasadami i się do nich stosować.

Kilka przykładowych budowli z serwera:

banner_560x95.png?random=765323

Życzymy miłej gry:

Administracja PlayCraft

//edit: Do zamknięcia!

Edytowane przez Seqq

gWclH1Q.jpg

Opublikowano

Serwer totalne DNO. Poprosilem adminow zeby zrobili dzialke na 2-óch (Ja i mój brat), więc piszą, że nie bo potem ktoś komoś zniszczy i będzie płacz. No to mu pisze, że przecież obaj sie zgadzamy na własną odpowiedzialność. I tak sie nie zgodził, mówi, że taki regulamin, ale jakoś mojemu koledzie inny admin dał działkę na dwóch i nic takiego nie ma w regulaminie. Spytałem się dlaczego nie mogę mieć razem działki i jakie jest uzasadnienie tego regulaminu to mnie zbanował bo już mu argumentów zabrakło... Nie polecam admini wgl nieogarnięci, widać, że dzieci, jak im sie sprzeciwisz, albo sie o coś spytasz to dadzą ci bana "bo taki regulamin" WTF. Latają po mapie zamiast dawac cuboidow. Totalne jaja, NIE POLEAM!!!

Opublikowano (edytowane)

Zuras, Sixon - wyzywacie innych od dzieci, ale sami macie po 14 lat. Wszyscy administratorzy mają więcej lat od was, więc wypraszamy sobie. Druga sprawa jest taka, że Sixon reklamował inny serwer, wiec poleciał ban. Zuras, twoje wykłócanie się było bezsensowne, liczne upomnienia z naszej strony, abyś przystopował, czy też przestał przeklinać lub wyzywać nie poskutkowały, więc dla ciebie również był ban. Oczywiście musiałeś się mścić i wszedłeś na innym nicku i dalej wyzywałeś, więc skończyło się na banie na ip. Oczywiście gracz Zuras nie umiał pojąć naszego regulaminu, w którym jest napisane, że na jednego user'a przypada jedna działka i wykłócał się z dwoma administratora przez kilka minut wyzywając nas np.: "Co za dzieci" itp.

Administratorzy:

Hackuss

ReachZero

Seqqus

Sacon

matis94

Tak dla przypomnienia dla Zaxer'a

Serwer już jest na 1.8.1

Edytowane przez Seqq

gWclH1Q.jpg

Opublikowano

Serwer totalne DNO. Poprosilem adminow zeby zrobili dzialke na 2-óch (Ja i mój brat), więc piszą, że nie bo potem ktoś komoś zniszczy i będzie płacz. No to mu pisze, że przecież obaj sie zgadzamy na własną odpowiedzialność. I tak sie nie zgodził, mówi, że taki regulamin, ale jakoś mojemu koledzie inny admin dał działkę na dwóch i nic takiego nie ma w regulaminie. Spytałem się dlaczego nie mogę mieć razem działki i jakie jest uzasadnienie tego regulaminu to mnie zbanował bo już mu argumentów zabrakło... Nie polecam admini wgl nieogarnięci, widać, że dzieci, jak im sie sprzeciwisz, albo sie o coś spytasz to dadzą ci bana "bo taki regulamin" WTF. Latają po mapie zamiast dawac cuboidow. Totalne jaja, NIE POLEAM!!!

Kolego jeśli nie umiesz czytać regulaminu to nie znaczy, że musisz wszystkich wyzywać od " pierdolo*ych gówniarzy" (cytat z gry) nawiasem mówiąc mając 14 lat. Jeślibyś przeczytał regulamin ,a nie tylko udawał, że go czytałeś (regulamin w reklamie jest skrócony) to byś zauważył, że jest punkt mówiący o tym, że do jednej działki jest przypisyany tylko i wyłącznie jeden gracz. Bana dostałeś za obraze administracji, dostałeś drugą szanse, ale jej nie wykorzystałeś więc to twoja sprawa.

P.S: Który dorosły dodaje w co drugim zdaniu WTF- podejrzewam, że nawet nie wiesz co to znaczy.

A teraz do wszystkich: Serwer został przeniesiony na wersję 1.8.1 w trybie crative

Opublikowano

Ja was nie wyzywałem i nie kłóciłem sie z wami, tylko udowadniałem swoją rację. Obaj sie zgadzaliśmy to problemy robicie, Kalafonia - w co drugim zdaniu "wtf"? tylko raz użyłem gościu... "Co za dzieci" no bo taka prawda, nie można sie sprzeciwić bo ci powie "taki regulamin", albo "admin zawsze ma racje"

Zresztą tylko ReachZero i Seqqus nie chcieli dać wspólnej działki, a jakoś Sacon mojemu koledze dał na dwóch. Skoro w regulaminie jest, że na jednego gracza przypada jedna działka, to admin powinien znać regulamin. Więc nie gadaj, bo dopiero po zbanowaniu mnie zrobiliście ten głupi regulamin. Chyba, że Sacon nie znał regulaminu, ale to wtedy już wasza broszka, że takich adminów wybieracie.

P.S. Mściłem sie? Wszedłem na drugą postać, spytałem sie za co ban i dostałem bana na IP. Pomyśl za nim coś napiszesz Seqq.

Opublikowano (edytowane)

Wiem co pisałeś, nawet Hackuss przyznał nam rację po sprawdzeniu archiwum z rozmów. Przegiąłeś i za to dostałeś bana. Wyzywałeś nas od dzieci, nieogarniętych noob'ów oraz używałeś przekleństw. Sam przyznałeś się, że wyzywałeś nas od dzieci, a sam nie jesteś dorosły, więc nie pozwalaj sobie. Nie przestrzegałeś regulaminu. Pisaliśmy Ci, że nie damy wam 1 działki na dwóch, więc trzeba było przestać pisać, ale ty dalej ciągnąłeś ten swój spam na ten temat. Po drugie na serwie jest tylko jedna działka, która ma przypisana 2 user'ów do jednej. Była ona przypisana przed twoim pojawieniem się na serwerze, a po tym jak zaczęli się kłócić już nie ma żadnej podwójnej działki. Sacon nie dawał 2 user'ów do jednej działki, więc nie zmyślaj. Wiem, że teraz się mścisz i próbujesz nam popsuć reputacje, ale pokazuje to tylko twoją dojrzałość. Przegiąłeś, złamałeś regulamin, po licznych upomnieniach poleciał ban. Przykro mi, ale przez ciebie również twój brat nie zagra. Najpierw się myśli później robi. To, że nam tam prawie płakałeś, że chcesz tą działkę razem z bratem nic nie zmienia. Jakoś dzisiaj byli już gracze, którzy byli rodzeństwem i się spytali, czy mogą mieć razem działkę. Powiedziałem tylko raz, że nie można i jakoś nie mieli wyrzutów, tylko ty oczywiście musiałeś mieć. Nie ma to jak się nie kontrolować.

Edytowane przez Seqq

gWclH1Q.jpg

Opublikowano

Ehh, jak was nie było to Sacon dał działkę na dwóch, jak ja grałem, więc ty nie zmyślaj. I ja płakałem, tak? Prosze cię, pytałem się dlaczego nie mogę dostać z bratem działki na dwóch, ale wy nie mieliście na to odpowiedzi i tyle. Ciągle było powtarzane, że taki regulamin, ale jakie uzasadnienie tego regulaminu? Tyle mam do powiedzenia i już nie zamierzam z wami dyskutować, bo sie powtarzacie w każdym poście.

Opublikowano

Słuchaj wchodząc do gry zaakceptowałeś regulamin, a skoro czytać nie umiesz to twoja sprawa. Jeśli zrobiliśmy taki regulamin to mamy do tego powody i nie musimy Ci tego tłumaczyć 3 razy.

W grze Reach Ci napisał iż później są problemy, bo jeden drugiemu rozwala lub coś zmienia, dlatego też na jednej działce może być tylko jeden user.

gWclH1Q.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...