Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zakładam Konta Na Longjuyt2

skrzypu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żal mi was, jak ja tylko chce pomagać innym (sam kiedyś miałem problemy z rejestracją) a co do postów to od niedawna mam konto na MPCFORUM ale dzieci ne0 takie jak wy tego nie zrozumieją.

Opublikowano

Wooow ale ty jesteś pr0 mega elo haxiorz o.O =,='' tam nawet nie ma ,,obrazka'' żal przez takich jak ty lagi się robią nupku -,-

Opublikowano

@topic Łatwo jest założyć konto bez obrazka...

Rych jak są tam lagi to wypierdalaj dziecko neO na pl...

Ssam pały za 5zł.

Opublikowano

1. To nie o tym jest temat.

2. Noobek to ty.

3. Mimo tego ,że nie ma obrazka niektórzy mają problemy.

4. Reszta uwag to już twoje problemy.

(do robo12)

Opublikowano

Przekonałem się co niektórzy sądzą o takich jak wielki założyciel tematu i moge powiedzieć mu tyle co usłyszałem na CABAL'owym privie gdy wku****** GM'a...

BB N00B!

Opublikowano

Morda pijawko, założyłem 6 kont i teraz h!@#$% mnie obchodzi co wy z nimi robicie. Sam mam dobry level, gram na s2 i nawet hasła zmienić nie umiem n00bie.

Opublikowano

Nie zakładam już kont bo potem takie n00by się czepiają jak ktoś im konto ukradnie i niby wszystko na mnie.

Opublikowano

Dobra spox możesz mi zmieniać hasło ale od innych się odpierdol nie będę mówił pijawo bo sam nią jestem..!!!!! nie rozumiem jak tacy ludzie mogą być starasz się dużo item masz a on ci zmieni hasło!!!...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...