Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Chce kupić minecrafta na minecraft.net i jak mam na koncie złotówki a tam jest za euro czy dolary to się to przeliczy na euro/dolary ? Czy najlepiej kupić jak euro/dolary są tanie czy to nie ma różnicy .

I są 2 tryby żeby kupić Log In .. to buy minecraft i Log In .. to buy gift code jaka jest różnica >

Nie dawaj mi + ani - :)

Słowo " Dziękuje " jest dla mnie wystarczającą nagrodą :)

Opublikowano

Jednak trzeba pamiętać o tym że, nie zawsze na allegro kupicie pewnego. Mimo to zdarzają się przypadki które są albo blokowane po paru dniach, albo chodzą jak trzeba i jesteśmy 20 zł na plusie. :D

Opublikowano

Ja kupiłem minecraft'a na allegro za, bodajże 27 złociszy. Kod dostałem baaaardzo szybko i gram już na tym kodzie z miesiąc, jeszcze mnie nie zbanowali, premium mi nie znikło, nic dziwnego się nie dzieje, jak narazie...

F7FwxF8.png

Opublikowano (edytowane)

@UP Wiem... Są cwaniaki co piszą "Konto minecraft za 10 zł, umożliwia ono grę w trybie single player i multiplayer w trybie classic" (classic z małej :P) Trzeba czytać co się kupuje a nie na hop-siup, a potem płacz że to nie to co chciałem :(

Edytowane przez m0ki97mr

F7FwxF8.png

Opublikowano

Zawsze lepiej jest to 15 zł więcej wydać, i mieć wszystko pewność. Jednak jeżeli wolisz ryzykować kup na allegro lub kontagier, ew keys.

Opublikowano

na allegro wystarczy zobaczyć komentarze kupujących na jego koncie ( sprzedawcy ) ja kupiłem za chyba 29 zł i mam prawie już około półtorej miesiąca i nic się nie dzieje.

Opublikowano

Nie radzę ci kupować na allegro bo na allegro Gifty po jakimś czasie wygasają polecam ci kupić na kontagier.pl Tam masz większą pewność że cie nie oszukają