Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sie z tym silkiem ostatnio dzieje? :/ Wbijam już na silka od 3dni po 18h dziennie (oczywiście z programem) i ani razu nie wbilem ;| Wiem, że to głupie pytanie, ale jest na to jakaś rada? Bo wnerwia mnie juz powoli ta gra :|

Jeśli Ci pomogłem, daj 5* ;]
Admin Cienia
Opublikowano
Co sie z tym silkiem ostatnio dzieje? :/ Wbijam już na silka od 3dni po 18h dziennie (oczywiście z programem) i ani razu nie wbilem ;| Wiem, że to głupie pytanie, ale jest na to jakaś rada? Bo wnerwia mnie juz powoli ta gra :|

Jest jedna rada, Premka. :P A tak na powagę jeśli nie możesz tyle czasu wbić to masz konkretnego pecha.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Dlatego jak ja wbilem na serva to juz siedzie z 3dni non stop na nim ;/ i w ogole nie mam zamiaru robic rebota PC czy cos , bo to samo mam z wbijaniem ale moze nie 3 dni :x to jest mega pech naprawde.

Ach Ten Andy!
Opublikowano

to pech jakich mało ! ja nieraz wbijam za 1-3 razem a są takie dni ze po 4 godziny wbija i nic !

Admin Cienia
Opublikowano
No dziś leci 4 dzien, a wbijam od 8 rano (na Alexander) :( A wgl jak wbije to pogram pare minut i mi sie gra wylacza bo blad i trzeba na nowo wbijac :/

BŁĄD:

http://img8.imageshack.us/img8/4643/beztytuuppk.jpg

Nie wiem czy wgl oplaca sie grac :|

Hmm, może coś masz nie tak z połączeniem? Ja wbiłem 9 acc w 4h. Reśnij kompa, przeczyść ccleaner'em, i wtedy po odpalaj.

Opublikowano
"Witajcie. Tu Silkroad Online.

Chcieliśmy Wam przedstawić naszą nową polityke na rzecz ochrony naszej gry przed nielegalnym oprogramowaniem.

1. W Silkroad Online zabronione jest używanie programów, które odpowiadają za automatyczne zabijanie potworów popularnie nazywane BOTem.

2. Nielegalne oprogramowanie uniemożliwi zalogowanie się do gry (jeśli nie możesz się zalogować, wykonaj reinstall gry, aby grać normalnie).

3. W przypadku wykrycia nielegalnego oprogramowania konto czekają restrykcje.

W ogólnym rozrachunku dozwolone jest więc korzystanie tylko z normalnego clienta gry. Wszelkie programy uznawane za nielegalne powinny nie być stosowane. "

Czy to cos moze znaczyc, czy puszczaja tylko scieme zeby nastraszyc boty?

c52218cac057241a.jpg
Opublikowano
Ale wy macie problemy . Z odpowiednim programem wbijam w 10 minut około . Często 5

Codziennie masz farta ;P

Jeśli Ci pomogłem, daj 5* ;]
Admin Cienia
Opublikowano

Ok, proszę już nie spamować, co mogliśmy zrobić dla ciebie zostało napisane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...