Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Resart Longjuyt2 ?

``````

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coś się dzieje,wywaliło mnie były lagi a na czacie wszyscy pisali o resecie a turki błagały o 200% exep gm plisssssssssssssssss.

Serio będzie resart?server teraz nie działa.

"According to legend, those who are called a berserker are an object of fear; not only for the enemy, but for the allies as well because it is said to kill anything in its path..."

~Serpico

Opublikowano

s1,może i perły,ale jeśli reset o cięko,3 postacie na 61 i 1 na 56 mi przepadną ;/

"According to legend, those who are called a berserker are an object of fear; not only for the enemy, but for the allies as well because it is said to kill anything in its path..."

~Serpico

Opublikowano

Głupio jeśli perły wejdą...trudno będzie zarabiać,choć wolę to niż resart,oby tylko perły a nie małż.

~Serpico

Opublikowano

jezeli dodadzą teraz perły to bedzie lipa bo sie nie bedzie dalo wzbogacic i nic nie bedzie miało wartości oprócz itemów 60 +

Opublikowano

mówicie że trudno się bedzie wzbogacać

a po co sie wzbogacać jak już bedą perły co jedynie eq ale mi tylko skrzydeł domona brakuje ....

21571.jpg

819.png

867.jpg

22316.png

21191.jpg

11586.jpg

20466.png

4922.png

Opublikowano

Smoczy Nóz koszt 5kk

a stalki jak nie wydropisz to raczej nikt ci nie sprzeda ...

widziałeś ile jest stalek dla woja oczywiscie na s1 ...

jak juz ktos dropnie to sobie woja zrobi bo to rarytas chyba ze wymieni za innego Rara

21571.jpg

819.png

867.jpg

22316.png

21191.jpg

11586.jpg

20466.png

4922.png

Opublikowano

Wkurze sie jak cofna wszystko... dopiero kolo 11 kupilem wreszcie skrzydla demona i co mam sie nimi nie zdarzyc nacieszyc wtedy juz nie wroce na ten serwer ...

Pzdr

Opublikowano

Tylko ja gram ninja,stalke dla ninjy mam,wie ktoś coś więcej o tym resecie niby ?

~Serpico

Opublikowano

boshe ludzie nic nie wiecie a siejecie panike -.- ostatnio tez wszystkich wywalilo a byla zwykla konserwacja. boshe czy wy nigdy nie graliscie w metka? i co z tego ze cofna serwer? jak sie nie podoba to spadac na Pla tam wam nie cofna. wg mnie ten serw i tak sluzy zabawie bo kto normalny wbija w 1 dzien na nornalnym metku 75 lvl ? idzicie sobie z domu, pobiegajcie za pilka, wyskoczcie na piwo a nie srajcie w gacie zaprzeproszeniem ze wam postacie znikna -.-

Opublikowano

Po co te perly mam je w dupie niech zrobia cos tylko z lagami nic wiecej nie jest potrzebne nie po to wprowadzili chyba s2 zeby na s1 robic reset ...

Pzdr

Opublikowano

Bo mogą zamiast pereł dodać małże żeby otwierać...

~Serpico

Opublikowano

I nie resetło ?uff,ja bym żałował,gram 3 dni bo pada u mnie deszcz wbiłem 3 postaciami 60,ninja 56 :/

Tym bardziej że na czacie ciągle pisali o resie a turki prosiły o exep.

~Serpico

Gość Mounthains
Opublikowano

niech zrobią taki evencik jak z yangami ;]

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...