Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Dzisiaj zarejestrowałem stronę na proserwer.pl (xaa.pl) i chciałbym wgrać swoją domenę.

Posiadam domenę mine-crafting.pl a obecna to mine-crafting.xaa.pl

A jak zauważyłem to żeby zmienić domenę z .xaa.pl na .pl to tylko można wykupić .pl

Ja chciałbym wgrać już wykupioną. Jak to zrobić? (domenę mam na 1and1.pl)

56871023489782367031.png

WYKONUJĘ USERBARY NA ZAMÓWIENIA

16. Prosimy o nie zakładanie tematów oferujących wykonanie zleceń. Tematy te najczęściej są porzucane przez autorów i tworzą się źródłem niepotrzebnego spamu.

Zamykam.

Zawiedziony :(

Opublikowano

Tak :)

Nie hosting tylko domena :D

Hosting mam wykupiony na xaa a dzisiaj się dowiedziałem o darmowych domenach na 1and1 :D

56871023489782367031.png

WYKONUJĘ USERBARY NA ZAMÓWIENIA

16. Prosimy o nie zakładanie tematów oferujących wykonanie zleceń. Tematy te najczęściej są porzucane przez autorów i tworzą się źródłem niepotrzebnego spamu.

Zamykam.

Zawiedziony :(

Opublikowano

Musisz podpiąć DNS

"Gdybym nie był twardy, już dawno bym nie żył, ale gdybym nie był delikatny, to nie zasługiwałbym na to, żeby żyć"

Opublikowano

Fiirma 1&1 nie udostępnia podpięcia zewnętrznych adresów DNS, więc nie podepniesz domeny PL (prawdopodobnie do końca roku ma to być naprawione).

Jedynie możesz zrobić przekierowanie http lub ramkowe.

Wykonuję wszelkiego rodzaju modyfikacje/instalacja dla CMS: PHP-Fusion, Drupal, WordPress, MyBB, phpBB, IP.Board.

Poszukuję grafika komputerowego z bardzo dobrą znajomością oprogramowania Adobe Photoshop do stałej współpracy. Na dzień dzisiejszy potrzeba wykonać około 20 szablonów WWW.

Oferty i pytania proszę kierować na PW lub e-mail RastaJoint(at)spoko.pl.

Nie pomagam na prywatnie odnoście gry

Metin2 czy Tworzenia stron www, masz problem? Pisz na forum a postaram się go rozwiązać

Opublikowano

Dokładnie, próbowałem podłączyć u nich DNS, według tej oferty. Nie udało mi się, dobrze pan u góry prawi. Jedynie przeniesienie, nic więcej.

Opublikowano

Istnieje możliwość złożenia reklamacji bez podawania przyczyn, wysyłając list lub faks do firmy 1&1 (masz na to 10dni od złożenia zamówienia).

Wtedy będziesz miał możliwość zablokowania lub przetransferowania domeny (koszty transferowania to około 80zł).

Nic tylko pozostaje czekać do końca roku aż wprowadzą możliwość zmiany na zewnętrzne DNS'y lub wykupić u nich serwer.

Wykonuję wszelkiego rodzaju modyfikacje/instalacja dla CMS: PHP-Fusion, Drupal, WordPress, MyBB, phpBB, IP.Board.

Poszukuję grafika komputerowego z bardzo dobrą znajomością oprogramowania Adobe Photoshop do stałej współpracy. Na dzień dzisiejszy potrzeba wykonać około 20 szablonów WWW.

Oferty i pytania proszę kierować na PW lub e-mail RastaJoint(at)spoko.pl.

Nie pomagam na prywatnie odnoście gry

Metin2 czy Tworzenia stron www, masz problem? Pisz na forum a postaram się go rozwiązać

• Dodaj nową pozycję...