Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem BitTorrent

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam mam pewien problem z programem BitTorrent chcę sobie coś pobrać mam już 64 % i nagle z 554 kb/s (w pobieraniu) spada do 0.1 kb/s wchodzę na speedtest to pokazuje że mam 8 mb/s czyli tyle co zawsze strony ładują się szybko nie wiem co się dzieje mam neta z Vectry wie ktoś może co się stało ? Wyłączałem i włączałem program ale bez skutku to samo wyłączałem i włączałem wi-fi i też nic resetowałem kompa i nic dodam że inne gry ściągały się normalnie więc nie wiem co się stało ...

Edytowane przez Majchel20

sygnaavril.png

Sygnatura by Suffi_PL

minusy.png

Proszę o zdjęcie chociaż 10 % Będę bardzo wdzięczny

Opublikowano

jezeli sciagasz z torrentow, to mozliwe. powodem wowczas moga byc po prostu godziny szczytu (przeciazenie sieci/internetu), malo uzytkownikow jednoczesnie sciagajacych ten torrent lub zbyt wielka proporcja liczebna licher-ow (zasysajacych) w stosunku do seed-ow (udostepniajacych). najlepiej internet chodzi w godzinach nocnych 12 pm- 8am. w szczegolnych przypadkach spowolnienie szybkosci transferu z sieci p2p nawet do zera moze byc spowodowana przez malware i wirusy oraz tzw. bad peer oraz bad tracker. dlatego warto zainstalowac sobie oprocz dobrego firewall'a (polecam Kaspersky'ego Internet Security 2010) rowniez dodatkowo fajny programik PeerBlock

znalezione w google

Opublikowano

Pobieram z Thepiratybay .... aa jak coś to jest nowy notebook więc nie mam wirusów

sygnaavril.png

Sygnatura by Suffi_PL

minusy.png

Proszę o zdjęcie chociaż 10 % Będę bardzo wdzięczny

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...