Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no zalezy od reszty podzespolow, jak masz chujowe to nie warto dokupywac

Opublikowano (edytowane)

Starczy spokojnie do produkcji sprzed 1-2 lat.

No nie wiem czy starczy bo transformers the game mi klatkuje a jest z 2007. Chociaż bardziej właśnie chyba wina klatkowania gier nie jest w ramie, tylko w karcie graficznej. Mam karte Mobile Intel ® 965 Express Chipset Family.

Edytowane przez jano90000
Opublikowano

Przeciez to jest karta zintegrowana od intela ; o

To sie nie dziw, ze Ci klatkuje.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Laptopy z mobilnymi kartami Intela i stacjonarki z kartami Intela wysiadają. One są dobre jak używasz ich do pracy , biura , internetu, komunikowania sie z ziomkami no i do gier Flashowych ;x.

Owszem odpalisz jakies starsze produkcje, ale na najnowsze nawet nie licz ;).

W lapkach zalecane jest branie z NVIDIA. Radeony sa dobre, ale jednak NVIDIA narazie wygrywa tą konkurencję ;).

jqeuR.png

Opublikowano (edytowane)

Ja osobiście do gier mam xboxa360 ale właśnie myśle nad zmienieniem karty i dodanie ramu bo se w minecrafta nie moge pograć ;p

I jeszcze jedno. Sprzedawca tego laptopa wrobił mojego tate przy kupnie. Powiedział mu że większość gier będzie ładnie działać. A laptopa kupiłem 2 lata temu więc te dzisiejsze powinny jeszcze jako tako chodzić.

Opublikowano

Ja osobiście do gier mam xboxa360 ale właśnie myśle nad zmienieniem karty i dodanie ramu bo se w minecrafta nie moge pograć ;p

I jeszcze jedno. Sprzedawca tego laptopa wrobił mojego tate przy kupnie. Powiedział mu że większość gier będzie ładnie działać. A laptopa kupiłem 2 lata temu więc te dzisiejsze powinny jeszcze jako tako chodzić.

Czemu mnie to nie dziwi ? Obecnie większość sprzedawców uwielbia wykorzystywać niewiedzę i nieświadomość klientów by wcisnąć im GÓWNO(bez urazy) . Dlatego jeśli Twój tata nie jest obeznany to jedź z nim zawsze by go nie wdupili w kolejny bubel.

Wcisnął mu ten lapek by zarobić ... bo mało kto kupuje te z intelem. Twój tata miał prawo nie wiedzieć . Moi rodzice też nie są obeznani ws. sprzętu komputerowego.

Karty nie wymienisz bo musiałbyś sporo hajsu wydać ;). Także rozbudowa laptopów na obecną chwilę jest wysoce nieopłacalna. Jedynie RAM i dysk opłaca się zmienić/dodać. Reszta zbyt kosztowna.

Także możesz odkladać na nowszy laptop :).

jqeuR.png

Opublikowano (edytowane)

Własnie sie zdecydowałem na nowy laptop tym razem pożądny bo 2 lata temu sie nie znałem a teraz już o wiele więcej. Jaki sprzęt mi polecacie??(Karta graficzna itp).

I jeszcze jedno w jakich cenach mniej więcej kupywać laptopy?? Chodzi mi żeby nie kupić znowu jakiegoś złomu.

Opublikowano
I jeszcze jedno w jakich cenach mniej więcej kupywać laptopy?? Chodzi mi żeby nie kupić znowu jakiegoś złomu.

10000zł wzwyż :)

Ale weźcie, nie tak mocno.

Opublikowano

Sam mam 2gb ramu i karte graficzną zintegrowaną (AMD Radeon...) i np. GTA IV chodzi bez zarzutu na niższych detalach. Na razie wszystkie gry jakie miałem odpalają na tym sprzęcie, więc mi 2GB spokojnie wystarcza ;]

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano (edytowane)

Ja tam wiem żeby kupić NVIDIA GeForce lub ATI Radeon ale bardziej mi chodzi o procesor i te inne. I lepiej kupić na allegro czy w normalnym sklepie??

Widziałem na allegro laptopa za 1300zł z ATI Radeon ale chyba troche za tani był. Myśle nad kupieniem takiego najwięcej do 2000zł.

Opłaca sie bardziej ATI Mobility Radeon HD 5730 czy ATI Mobility Radeon HD 5650?? Chociaż myśle nad lepszą bo jak kupywać to pożądne. I opłaca sie kupić jeszcze lepszą czy nie??

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...