Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Mroczna ochrona + abs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Czy jeśli w mrocznej ochronie będę miał abs 40% + absy w eq 60% np na miecze to czy taki body będzie miał jakieś dmg?? Bo to wychodzi 100% absu

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Opublikowano

Witam!

Czy jeśli w mrocznej ochronie będę miał abs 40% + absy w eq 60% np na miecze to czy taki body będzie miał jakieś dmg?? Bo to wychodzi 100% absu

Jeżeli grasz na globalu to powinien Ci walić po 1-2, skile po 500-1k max.

Chyba, że zbugowany priv..

Opublikowano

Jeżeli grasz na globalu to powinien Ci walić po 1-2, skile po 500-1k max.

Chyba, że zbugowany priv..

Czyli na wasze myślenie jak mam ochronke na P i daje +60 % abs mam 60 % abs na miecze , sokoła i jeszcze fryzure na wojów to on by mi nic nie bił tak ? nawet dmg by sie nie pokazywało ? to czysta bujda jest to inaczej naliczane i pamiętajcie że w metinie bony się nie sumują , tak jak jest z krytykiem np masz w naszyjniku 10 % w butach 10 % i w broni 10 % to nie jest 30 % razem lecz 3x po 10 , czyli przy każdym uderzeniu masz 3x 10% na krytyka , a nie 30 % . Tak samo abs działa najpierw liczy pierwsze 15 % potem 2 15% 3 15 % i tak dalej . Nie mogło by być 100 % bo by to nie miało sensu .Albo źle mówię albo wy źle mówicie ;]

Ja zbierać tylko + i dziękować za te + !

Opublikowano

@Up bd bił z normalnym dmg miecza bez Tych bonów co się zneutralizowały.

@3x Up Ty źle gadasz bony się sumują ale Tylko tego samego rodzaju jeśli masz np pomoc smoka + potki na kryta się sumują i nalicza je razem...

Masz 20 w eq kryta + 40 pomoc daje 60 czyli liczysz że przy każdym uderzeniu masz szanse walnąć krytykiem 60%.

Jeśli chodzi o Twoje Pytanie to jest tak :

Mroczna ochrona : Zmniejsza obrażenia magiczne oraz zwiększa obronę postaci.

Jeśli bd Ci bił z samego miecza to liczy się bon ten co masz te 60% mniej czyli będzie zaliczało 40% dmg...

a jeśli z skilli to bd zabierał Ci po 1-2 lub jeśli ma duże dmg to po 500 - 1k.

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

Witam!

Ochrona na P z Max Intem

Może i jest napisane inaczej ale tak naprawdę daję 30% nie ważne ile masz inta czy na jakim poziomie masz MO

Gdybyś miał tak

60% miecze / 2 Ręka

Tarcza Sokoła 20% Abs na wojo

10% Fryzura której już nie ma na PL

10% Quest z Biologiem bądź z Sura

To i tak bd otrzymywał obrażenia .

Osobiście to sprawdzałem Wojownik Mental z 30 na ludzi w tym złodziej +9 z kd +4 woja

Z duchowego uderzenia uderzał mnie z duchowego po 1,2k Dodając sobie tą ochronę jak mówisz obrażenia bd można powiedzieć minimalne

800 może mniej .

Poland for Poles

Opublikowano (edytowane)

na globalu to bedzie walił z 1000-1500 ze skila a z hita 1000 :) i jak masz np. fms to zalezy czy masz UM czy SR

Edytowane przez CM-Punk
zk4cgn.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...